«Φρένο» στη Ριζούπολη

Αν και αγωνιζόμενη για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες (ολοκλήρωσε με εννιά) η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Απόλλωνα, μένοντας τελικά στο 1-1 μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, για τη 15η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.

Αν και αγωνιζόμενη για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες (ολοκλήρωσε με εννιά) η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Απόλλωνα, μένοντας τελικά στο 1-1 μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, για τη 15η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League.


Προηγήθηκαν με τον Κοτσώνη οι γηπεδούχοι (29′), ισοφάρισε στο 81′ με πέναλτι του Μάνταλου η ΑΕΚ, ενώ από το 23′ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πλατέλλα. Η αποβολή του Μάνταλου στο 87′ άφησε την ομάδα του Δέλλα με εννιά ποδοσφαιριστές, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν δοκάρι αμέσως πριν με τον Μπρέσεβιτς.


Στους 38 πόντους μετά από 14 ματς βρίσκεται η Ένωση, που γκέλαρε για δεύτερη φορά φέτος μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ερμιονίδα. Με 27 πόντους, ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τρίτη προνομιούχο θέση πίσω από την Παναχαϊκή (29).


Οι κιτρινόμαυροι δεν μπήκαν καλά στο ματς, μη μπορώντας να βρουν χώρους, ενώ η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 23′ και ήταν… αποβολή! Ο Πλατέλλας τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα και έτσι πήρε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.


Λίγο πριν το 1-0 του Απόλλωνα, η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία της ωστόσο ο Αραβίδης με κεφαλιά δεν σημάδεψε σωστά μετά το λάθος του Γκόλια στο 26′. Το γκολ για την «ελαφρά ταξιαρχία» ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Κοτσώνη να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ γράφοντας το 1-0.


Η πρώτη φάση για την Ένωση ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το σουτ του Τζανετόπουλου από κοντά να κοντράρει.


Το χαμένο τετ α τετ του Ανγκούλο στο 50′ (το έβγαλε ο Ανέστης) ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα στο δεύτερο 45λεπτο, με την ΑΕΚ να πιέζει αλλά να μη φτιάχνει ιδιαίτερες ευκαιρίες.


Η ισοφάριση ήρθε στο 81ο λεπτό, αφού στο 78′ ο Χατζηζήσης ανέτρεψε τον Αραβίδη και ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών για το 1-1. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ένωσης αποβλήθηκε στο 87′ μετά το μαρκάρισμά του πάνω στον Καραδέμητρο, ωστόσο ο Μπρέσεβιτς είχε την ευκαιρία ένα λεπτό πριν, να γράψει το 1-2 αλλά το «ψαλίδι» που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Πίτκα.


Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (81′ Χατζής), Καραδέμητρος, Λαγός (58′ Πινέιρο), Βάντερσον, Φαρινόλα, Ανγκούλο (72′ Τζιώρας).


ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος (58′ Μπρέσεβιτς), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (91′ Ρόβας), Αραβίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.