Εκνευρισμένοι Δέλλας, Δημητρίου

Δεν ήταν και το... καλύτερο το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Τράχωνες - ΑΕΚ, με τους δύο προπονητές να έχουν τις δικές τους ενστάσεις.

Δεν ήταν και το… καλύτερο το κλίμα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Τράχωνες – ΑΕΚ, με τους δύο προπονητές να έχουν τις δικές τους ενστάσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο γεγονός ότι δεν πρέπει να διεξάγονται παιχνίδια σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους.


«Για το παιχνίδι δε θέλω να μιλήσω. Δε χωράει κριτική. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αισθάνομαι ντροπή που κάποιοι ορίζουν τέτοια ματς σε τέτοια γήπεδα. Δε σέβονται κόσμο και παίκτες, ευτυχώς δε χτύπησε κανείς. Σε τέτοια γήπεδα πάνε περίπατο οδηγίες και τακτικές», αρκέστηκε να πει ο προπονητής της Ένωσης.


Ο Πέτρος Δημητρίου από την άλλη, έδωσε μεν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, αλλά υποστήριξε ότι… νικητής είναι ο Άλιμος.


«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ΑΕΚ και Δέλλα για την πορεία. Νικητής σήμερα είναι ο Αλιμος. Έπαιξε μια τακτική μελετημένη. Κοιτάξαμε κατάματα την ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δε φοβηθήκαμε. Δικαιούμασταν τη νίκη, αν όχι την ισοπαλία. Είχαμε ευκαιρίες, περιορίσαμε τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ δε χρειάζεται βοήθειες, με βοήθεια κέρδισε η ΑΕΚ. Σήμερα ο Άλιμος αδικήθηκε. Έχουμε παιδιά πρώτη χρονιά στη Β’ εθνική. είχαμε 4 ελλείψεις, τα δύο μπακ και επιθετικούς. Καταφέραμε να κάνουμε την ΑΕΚ να μη μας κάνει μία ευκαιρία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, αλλά αξίζαμε κάτι σήμερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος αντίπαλος. Δεν φταίει η ΑΕΚ που έγινε αυτό σήμερα. Εγινε κλοπή σήμερα. στο δεύτερο πέναλτι η μπάλα υπάρχει πάνω στην μπλούζα του παίκτη μου. Θα είναι γιορτή το τελευταίο ματς της σεζόν στο ΟΑΚΑ», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Αλίμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας