Ανεβάστε τη… από τώρα

Ακόμη ένα πάρτι για την ΑΕΚ, που συνέτριψε 7-0 την Επισκοπή στο Ολυμπιακό Στάδιο, έκανε το «6 στα 6» στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ και... δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα σαλόνια.

Ακόμη ένα πάρτι για την ΑΕΚ, που συνέτριψε 7-0 την Επισκοπή στο Ολυμπιακό Στάδιο, έκανε το «6 στα 6» στον Νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ και… δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα σαλόνια. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και γενικότερα τα έκανε… όλα μεσοεπιθετικά.


Μπροστά σε περισσότερους από 10.000 θεατές, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 12′ με σουτ του διεθνή άσου έξω απ’ την περιοχή. Στη συνέχεια έκλεψε για λίγο τα φώτα ο Πλατέλλας, με μία ασίστ στον Μπρέσεβιτς στο 22′ και ένα γκολ στο 24′ για το 3-0, ενώ το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 4-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μάνταλου με κεφαλιά.


Η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξε με σκληρό τρόπο ότι είναι… αρκετά επίπεδα παραπάνω από την κατηγορία. Ο Πλατέλλας έκανε το 5-0 από ασίστ του πολύ καλού Μπαρμπόσα στο 57′, ο Μπρέσεβιτς βρήκε και πάλι δίχτυα στο 75′, ενώ ο Μάνταλος έκλεισε το σκορ και την προσωπική του παράσταση, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 82′.


ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου (62′ Ζόριτς), Κορδέρο (69′ Φαγέ), Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (79′ Γροντής)


Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (72′ Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (72′ Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79′ Δρακάκης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.