Τέλος Κελαΐδής και Κονονένκο

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Κελαΐδή και Κονονένκο ανακοίνωσε η Επισκοπή.

Τη λύση της συνεργασίας της με τους Κελαΐδή και Κονονένκο ανακοίνωσε η Επισκοπή.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


“Ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες μας και που υπήρξε βασικότατο στέλεχος στην απαρχή της προσπάθειας για να ξεκινήσει να ανεβαίνει ο σύλλογός μας μία-μία τις κατηγορίες, ο Οδυσσέας Κελαϊδής, αποχωρεί ελέω και του γεγονότος ότι υπηρετεί την στρατιωτική του άδεια…
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αφού εκτίμησε την παρουσία όσο και την προσφορά του σαν παίκτη-μέλος των «γηπαετών», αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Οδυσσέα Κελαϊδή. Ο Οδυσσέας, υπήρξε ένας από τους αρωγούς της προσπάθειας της ομάδας μας στην τελευταία 5ετία που την έφερε σήμερα να πρωταγωνιστεί στην Football League. Αυτο το διάστημα είναι στρατεύσιμος ωστόσο, οι πύλες της Επισκοπής θα είναι πάντοτε ανοιχτές για ‘κεινον».


Ήταν τυπικό το θέμα και απλώς απόψε ανακοινώνεται. Ο Ευγένιος Κονονένκο που δεν συμμετείχε στη φετινή προετοιμασία, έλυσε τη συνεργασία του με την Επισκοπή. Η ομάδα μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Κονονένκο και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία».
 
Παράλληλα, η ομάδα μας δεν μπορεί να γυρίζει την πλάτη στις επιτυχίες των ομαδικών ή ατομικών αθλημάτων, απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται. Έτσι λοιπόν, η ΠΑΕ Επισκοπής αισθάνεται την ανάγκη να μοιράσει συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του ΝΟΡ και σε καθέναν συντελεστή της ξεχωριστά για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής καθώς και της ανόδου στην Α2. Τέτοιες προσπάθειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και παράλληλα, δρομοδείκτη για όλους όσοι θέλουν και αισθάνονται ότι δεν μπορούν…».


Εν τω μεταξύ, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας στην Παιανία.


Η ενημέρωσης της ΠΑΕ αναφέρει:


«Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την προσαρμογή στα νέα δεδομένα της Παιανίας, η αποστολή της ομάδας μας, πολύ γρήγορα, ξεπέρασε τα πάντα και ρίχτηκε κατευθείαν στη δουλειά. Ήδη σήμερα, βρισκόμαστε στην 3η μέρα προπόνησης του βασικού σταδίου προετοιμασίας, και το μενού περιείχε, το πρωί, ασκήσεις ενδυνάμωσης…
 
Εν συνεχεία, οι ποδοσφαιριστές μας, «έπιασαν» και μπάλα καθώς μπήκαν στο γήπεδο δουλεύοντας πάνω σε ασκήσεις ανάπτυξης παιγνιδιού.


Το απόγευμα, το πρόγραμμα αναφέρει ότι η ομάδα μας θα μπει και πάλι στο γήπεδο πραγματοποιώντας συνδυαστικές ασκήσεις και παιγνίδια κατοχής.
Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με πρωινό ξύπνημα (περίπου στις 07.00) ενώ αργά το απόγευμα, όταν οι ακτίνες του ηλίου δεν καίνε τόσο, το πρόγραμμα περιέχει πολλή τακτική».





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.