Καβάλα-Βέροια 0-0: “Λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στην Καβάλα και την Βέροια για την 7η αγωνιστική της Football League.

Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν μοιρασμένα, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες. Η σημαντικότερη στιγμή ήταν το τετ-α-τετ του Πασά, που εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός Κυρίτσης.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έπαιξε πιο αποφασιστικά από τους γηπεδούχους, είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, με σπουδαιότερη αυτή του Λουκίνα στο 57ο λεπτό, όμως σπαταλήθηκαν όλες και έμεινε το 0-0.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του Βορείου Ομίλου, έχοντας από 16 βαθμούς η καθεμία. Να σημειωθεί πως κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Ξόμπλιου, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στους δύο συλλόγους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης (74′ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κοκκόρης (51′ Κέρθι), Θωμαϊδης (81′ Παπαδόπουλος), Κόλλας (81′ Γεωργακόπουλος), Ορφανίδης, Αδαμάκης (74′ Μελισσόπουλος).

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μουχάλης, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Στάμου (46′ λ.τ Ντι Τζιοβάνι), Οικονόμου, Μούργος (68′ Σιμόνι), Πόζογλου (84′ Αποστολόπουλος), Πασάς, Λουκίνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.