Ανυφαντάκης: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, τόνισε πως η ομάδα του δουλεύει σε υγιή βάση ενώ μίλησε ακόμα και για τη στήριξη της ομάδας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, τόνισε πως η ομάδα του δουλεύει σε υγιή βάση ενώ μίλησε ακόμα και για τη στήριξη της ομάδας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το ξεκίνημα της ομάδας: «Θα μπορούσαμε να είχαμε και το απόλυτο των βαθμών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και μας κάνει όλους στο Ρέθυμνο ευτυχισμένους. Χρησιμοποιούμε ως έδρα το Στάδιο του Γάλλου και μας έχει αγκαλιάσει όλο το Ρέθυμνο. Κάνουμε την δουλειά μας και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό χωρίς να έχουμε κάνει ακόμα κάτι το εντυπωσιακό. Η διάρκεια μετράει. Από την αρχή, αν και στα φιλικά δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κόντρα σε καλές ομάδες, είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Τον στόχο της Επισκοπής: «Το Ρέθυμνο είναι πίσω ποδοσφαιρικά. Έχουμε πολλά παιδιά στις ακαδημίες. Έχουμε μία υγιή φιλοσοφία και η Football League μας δίνει την δυνατότητα να αναδείξουμε αυτά που θέλουμε σε όλους τους τομείς. Έχουμε μία καλή ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να λειτουργήσει το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα».

Το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές: «Διαλέξαμε παίκτες που να ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις».

Τη νίκη στο Μενίδι: «Ήταν μία εκτός έδρας ιστορικής σημασίας αφού είναι η πρώτη μας στην δεύτερη εθνική. Κερδίσαμε δίκαια αν και με δέκα παίκτες. Είμαστε δεμένη ομάδα και καταθέσαμε την ψυχή μας. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Ήταν μία σημαντική νίκη».

Την οικογένεια Βαρδινογιάννη που είναι κοντά στην ομάδα: «Ο “Καπετάνιος” είναι ένα σεβάσμιο πρόσωπο. Είναι η ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι πάντα κοντά και δίπλα μας. Ο σεβασμός μας είναι τεράστιος και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Υπάρχει βοήθεια και έχουν μεγάλη παρουσία και στα κοινωνικά δρώμενα του Ρεθύμνου. Έχουν αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα που την διέπουν ηθικές αρχές και αξίες. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και η βοήθειά τους είναι ξεχωριστή».

Τον κόσμο του Ρεθύμνου: «Υπάρχει μία θετική αύρα. Έρχεται αρκετός κόσμος και περιμένουμε περισσότερο στο ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Βύζαντα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος αρχίζει να μας αγκαλιάζει. Μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπούμε τον νομό μας στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχουν καλές ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.