“Νίκησε” ο ΟΦΗ

Ανοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Football League, καθώς το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ.
Φωτάκης: "Δικαιώνει τον αγώνα"

Ανοιξε ο δρόμος για τη διεξαγωγή των πλέι οφ της Football League, καθώς το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ. Το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ θεωρεί πως υπήρξε κακή σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης, και διέταξε την επανεξέταση του φακέλου της κρητικής ομάδας από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, υπό άλλη σύνθεση, ώστε να διαπιστωθεί αν ο ΟΦΗ πληροί αυτά τα κριτήρια. κάτι που ευνοεί και τον Ηρακλή, ο οποίος επίσης επιδιώκει την επανεξέταση του φακέλου του.

Το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκρινε πως δεν πρέπει να ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης στη Football League και πλέον η Ενωση Β’ και Γ’ Εθνικής θα αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και παράλληλα θα ορίσει ημερομηνίες για τους αγώνες των πλέι οφ.

Την Πέμπτη αναμένεται ο ΟΦΗ να αποσύρει την προσφυγή του από τα πολιτικά δικαστήρια, ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις.

Η απόφαση για την ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων.
 
Δέχεται την αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως αυτή νόμιμα περιορίζεται.
 
Αναγνωρίζει την υποχρέωση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ να τροποποιήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2010-2011, λαμβάνοντας υπόψη τα στο από 24.6.2011 έγγραφο του ΔΣ της ΕΠΟ, σε υλοποίηση σχετικής πρότασης της UEFA, διαλαμβανόμενα, χωρίς την εφαρμογή των κριτηρίων αδειοδότησης των ομάδων για όσες ομάδες συμμετάσχουν στους αγώνες κατάταξης (pay-off), σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 της ανωτέρω προκήρυξης.
 
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στις 6.7.2011».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.