Μαχλάς: «Δεν κάνουμε πίσω»!

«Δεν ιδρώνει το αυτί» του Νίκου Μαχλά, σχετικά με τη φημολογούμενη πρόθεση της FIFA να «αποβάλει» τους Κρητικούς εάν δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Δεν ιδρώνει το αυτί» του Νίκου Μαχλά, σχετικά με τη φημολογούμενη πρόθεση της FIFA να «αποβάλει» τους Κρητικούς εάν δεν αποσύρουν τα ασφαλιστικά μέτρα. «Το αυτί μας δεν ιδρώνει από τη στιγμή που έχουμε δίκιο. Σέβομαι τους κανόνες της ΕΠΟ, τους πάντες και τα πάντα. Αυτό που κάνουν είναι ωμός εκβιασμός. Ας μας φωνάξουν οι άνθρωποι της FIFA, να φωνάξουν και την ΕΠΟ, να ανοίξουμε τους φακέλους, να δουν η UEFA και η FIFA με τους δικηγόρους που έχουν ότι έχουμε δίκιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποσύρουμε τα ασφαλιστικά μέτρα, αν δεν δικαιωθούμε», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra.

    «Υπάρχει κενό νόμου, όχι μόνο για την ΕΠΟ και την UEFA αλλά και για την ΠΑΕ ΟΦΗ. Αφού υπάρχει κενό νόμου, σου λέει το διαιτητικό πήγαινε στο πολιτικό δικαστήριο, στην Εφέσεων. Υπάρχει άρθρο στο καταστατικό ότι για διοικητικά θέματα μπορούμε να πάμε σε πολιτικά δικαστήρια, στο Μονομελές Πρωτοδικείο αν θυμάμαι καλά».

    Ο Νίκος Μαχλάς ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κόντρα με την ΕΠΟ: «Εμείς δεν έχουμε αντιδικία με την ΕΠΟ σε αυτό το πράγμα. Για να φωνάζει την UEFA ή την FIFA πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι όλα σωστά αυτά που έχουν γίνει από την ΕΠΟ και επικαλείται κάποιον άλλο να έρθει να δώσει τη λύση».

    Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ θα κάνει μηνύσεις: «Δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ούτε ο πρόεδρος ούτε κανένας άλλος από την Ομοσπονδία. Αντιθέτως άτομα που δεν έχουν καμία άλλη σχέση με την Ομοσπονδία ασχολούνται με το θέμα και θα τα αναφέρω τα ονόματά τους σε δικογραφία που θα ετοιμάσουμε. Εχουν γίνει πολλά παραπτώματα από πολλούς ανθρώπους και θα υποβάλλουμε μηνύσεις εναντίον των ανθρώπων που έχουν την ευθύνη που φτάσαμε ως εδώ. Και δεν θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν. Δεν μπορεί να μας δικαιώνουν τα δικαστήρια. Δεν έχει ξαναγίνει να δικαιωθεί μια ομάδα στα πολιτικά δικαστήρια. Πάει να πει ότι κάτι στραβό έχει γίνει από την ΕΠΟ ή την επιτροπή που μέσω περιφοράς και συνεδρίασης από τηλεφώνου αποφάσισαν να καταδικάσουν μια ομάδα χωρίς να δουν καν τον φάκελο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.