Συνεχίζει τις προσπάθειες ο ΟΦΗ…

H ΠΑΕ ΟΦΗ, δια του νομικού της εκπροσώπου, Ντίνου Μανταδάκη, κατέθεσε νέα αίτηση ανάκλησης κατά της απόφασης της ΕΠΟ για την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης.

H ΠΑΕ ΟΦΗ, δια του νομικού της εκπροσώπου, Ντίνου Μανταδάκη, κατέθεσε νέα αίτηση ανάκλησης κατά της απόφασης της ΕΠΟ για την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης. Ο ΟΦΗ ζητάει την ανάκληση της απόφασης για την ομάδα κρίνοντας την ως παράνομη από μια τέτοια επιτροπή αλλά και ότι δεν έχει καμία απολύτως δικαιοδοσία. Η κρητική ΠΑΕ στην αίτηση ανάκλησης τονίζει ότι κακώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την αίτηση επαναψηλάφισης καθώς δεν είναι αρμόδια για να αποφασίσει για αυτό το ζήτημα, αλλά αρμόδια για να αποφασίσει είναι η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ στην οποία και κατατέθηκε το εν λόγω αίτημα από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, επιστολή στον Υπουργό Πολιτισμού-Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, για το θέμα του ΟΦΗ απέστειλε η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου στην οποία αναφέρει ότι «για ακόμη μια φορά η Ελληνική Πολιτεία κατάφερε με τους αδέξιους αδιέξοδους χειρισμούς της να αποκλείσει το ιστορικό σωματείο της ΠΑΕ ΟΦΗ από το δικαίωμα ανόδου της, στην υψηλότερη κατηγορία». Η απόφαση αυτή προσθέτει, η οποία στρέφεται κατά του Κρητικού λαού, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών, για την κατάφορη αυτή αδικία, στην πόλη του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα η πόλις μας να δείχνει την χείριστη εικόνα στα μάτια των χιλιάδων επισκεπτών μας. Η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου τέλος καλεί «να αναθεωρήσετε τη στάση σας για τον μέλλον του ΟΦΗ για τον μέλλον της ιστορικής ομάδας της Κρήτης».

Τέλος, αναβλήθηκε το συλλαλητήριο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί απόψε στο Ηράκλειο από φιλάθλους του ΟΦΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.