Τζώρτζογλου: «Στα δικαστήρια ο ΟΦΗ»

Αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση έως τα πολιτικά δικαστήρια εμφανίζεται ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Τζώρτζογλου.

Αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση έως τα πολιτικά δικαστήρια εμφανίζεται ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Νίκο Τζώρτζογλου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου τόνισε πως ο φάκελος της κρητικής ομάδας ήταν πλήρης και συμπλήρωσε πως οι αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας στην απόφαση μη αδειοδότησης είναι λογικές. Ο Τζώρτζογλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Σαν πρόεδρος του ΕΠΣ Ηρακλείου και σαν άνθρωπος της περιοχής, σκοπός μου είναι να υπηρετώ τα συμφέροντα των ομάδων μας. Ενεπλάκη και αν δεν είχα προσωπική εμπειρία από κάποια στοιχεία δεν θα τολμούσα να εμπλακώ σε κάτι που δεν ξέρω. Ο φάκελος απορρίφθηκε στο 2ο βαθμό και όχι σε πρώτο, όπου υπήρχαν ελλείψεις η αλήθεια είναι, τακτοποιήθηκαν τα πάντα. Υπήρξε καθυστέρηση η αλήθεια είναι, αλλά ο φάκελος ήταν πλήρης».

Και συμπλήρωσε: «Ο κανονισμός της αδειοδότησης που διάβασα επιτρέπει στην ΠΑΕ οποιαδήποτε στιγμή να φέρει οποιαδήποτε πρόσθετα στοιχεία και για το λόγο αυτό υπάρχει δεύτερος βαθμός. Μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, για μένα δικαίως δεν αδειοδοτήθηκε η ομάδα στην αρχή, αλλά κακώς στη συνέχεια».

Επίσης, ο Τζώρτζογλου τόνισε: «Αποδείχθηκε μάλιστα εκ των υστέρων, το ότι η επιτροπή απέρριψε το αίτημα με ψήφους 2-1, και ότι ένας από τους δύο που ψήφισαν κατά έχει σχέση με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει οποιαδήποτε σχέση με ΠΑΕ ασχέτως κατηγορίας. Έπρεπε να συσταθεί νέα επιτροπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.