Νίκησε αλλά έπεσε…

Μία από τις πιο πικρές νίκες της ιστορίας της πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μπορεί να κέρδισε με 2-1 το ματς με τη Δόξα Δράμας, δεν απέφυγε όμως την προτελευταία θέση στην κατάταξη.

Μία από τις πιο πικρές νίκες της ιστορίας της πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς μπορεί να κέρδισε με 2-1 το ματς με τη Δόξα Δράμας, δεν απέφυγε όμως την προτελευταία θέση στην κατάταξη, που οδηγεί στη Football League 2.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν μοναδικό στόχο τη νίκη αλλά περίμεναν και «γκέλες» του Θρασύβουλου και του Εθνικού, πέτυχαν το γρήγορο γκολ που ήθελαν με κοντινό πλασέ του Ντοριβάλ μόλις στο 8′.

Ωστόσο, η «απάντηση» δεν άργησε να έρθει από τους Δραμινούς καθώς στο 24′ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά – ψαράκι ισοφάρισε.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπαντάς έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε δύο φάσεις.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν ήταν καλό ωστόσο η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει στη νίκη με κεφαλιά του Σίλβα στο 85′. Η επικράτηση, όμως, αποδείχθηκε δίχως αντίκρισμα μιας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά για το συγκρότημα του Βάιου Καραγιάννη.

Τέλος, στο 93′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ροντρίγκο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουρτεσιώτης, Αγγελόπουλος (46′ Σάββας), Βούκοβιτς (79′ Δημόπουλος), Μπαντάς, Θεοδοσιάδης, Σίλβα, Ροντρίγκο, Κάρλος, Ντοριβάλ (57′ Ραονέ), Μπουντούρης.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Ρούτσης, Μοσχάκης, Μαραγκός, Μπαξεβανίδης, Χατζηζήσης, Ντε Φαρία, Χλωρός (63′ Τσιμπλίδης), Μοσχάκης, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης (69′ Αλεκσάντροβιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.