Φτερούγισαν οι «μαυραετοί»

Η Δόξα Δράμας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μακεδονικό ντέρμπι με την ελλιπέστατη Βέροια, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 μετά από καλή εμφάνιση.

Η Δόξα Δράμας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μακεδονικό ντέρμπι με την ελλιπέστατη Βέροια, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 μετά από καλή εμφάνιση. Με την επιτυχία της αυτή, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης.

Η Δόξα ευτύχησε να πάρει από νωρίς προβάδισμα καθώς μόλις στο 9′ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Χλωρού και παραβίασε την εστία της «βασίλισσας». Οι «μαυραετοί» επέβαλαν το δικό τους ρυθμό εκμεταλλευόμενοι και τις απουσίες της Βέροιας στη μεσαία γραμμή. Έτσι, στο 24′ έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, το οποίο ξεκίνησε και πάλι από τον Χλωρό, που βρήκε τον Χατζηπαντελίδη και εκείνος με σουτ πέτυχε το 0-2.
Ωστόσο, η ομάδα της Ημαθίας δεν παράτησε το παιχνίδι και. επανήλθε καθώς στο 32′ ο Καλτσάς επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην εστία του Σέρεμετ.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να φτάσουν στην ισοφάριση όμως η Δόξα όχι μόνο υπερασπίστηκε το προβάδισμά της αλλά το διεύρυνε καθώς στις καθυστερήσεις ο Ρούτσης με σουτ διαμόρφωσε το 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Καμινιώτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καπίας, Καλογέρης, Βεργώνης (87′ Οικονόμου), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (75′ Κουτσοσπύρος), Λαναρής, Σαϊτιώτης.
Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Μπαξεβανίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Καρακώστας, Βέρτζος, Ντε Φαρία (93′ Ρούτσης), Λίμα, Χλωρός, Μαρκόφσκι, Χατζηπαντελίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.