Φύσσας: «Όσο μένει ο Σάντος, θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα!»

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο για την θελκτική εικόνα της Εθνικής μας ομάδας τονίζοντας, ότι όσο η ομάδα έχει τον Σάντος, συνεχώς θα βελτιώνεται.

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο για την θελκτική εικόνα της Εθνικής μας ομάδας τονίζοντας, ότι όσο η ομάδα έχει τον Σάντος, συνεχώς θα βελτιώνεται.

Διαβάστε τα όσα είπε στον Αποστόλη Λάμπο ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάκης Φύσσας, λίγη ώρα μετά το διπλό στη Λετονία.

Το δεύτερο ημίχρονο της Εθνικής ομάδας έθελξε τα βλέμματα. Σαν τεχνικός διευθυντής τί έχετε συζητήσει με τον κύριο Σάντος για αυτή την εικόνα της Εθνικής;
«Εγώ το βλέπω από άλλη σκοπιά, προπονητικά ο κύριος Σάντος σας απάντησε αυτό που πρέπει να γίνει και συμφωνώ απόλυτα. Απλώς το ότι έδειξε η ομάδα τέτοια ψυχή και ηρεμία και υπομονή στον τρόπο παιχνιδιού της, αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους εμάς που βλέπουμε την Εθνική μας ομάδα. Βλέπουμε δηλαδή στοιχεία που δεν τα είχαμε και σιγά σιγά τα καλλιεργούμε κι είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε με υπομονή, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και φάνηκε από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κάθε επίθεσή μας ήταν επικίνδυνη και μύριζε γκολ. Τα παιδιά ήταν υπομονετικά, γύριζαν τη μπάλα, παίζανε ψυχωμένα, κέρδιζαν τις δεύτερες μπαλιές και γενικότερα η ομάδα έδειξε στοιχεία τα οποία έχουμε δουλέψει».

Πόσο δύσκολο είναι να συνεχιστεί αυτή η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου;
«Όσο περισσότερο μένει ο κύριος Σάντος στην ομάδα και οι παίκτες αφομοιώνουν αυτά που τους λέει θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι ξεκινάμε με νίκη. Καμία έδρα δεν είναι εύκολη, καμία νίκη δεν έρχεται με εύκολο τρόπο και νομίζω ότι και ο τρόπος που ήρθε η χθεσινή νίκη, τονώνει ψυχολογικά την ομάδα και τους παίκτες ώστε να ανταπεξέλθουν στο δεύτερο παιχνίδι που έρχεται τώρα».

Μετά την ισοπαλία της Λιθουανίας με την Σλοβακία είναι πιθανό να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση σε περίπτωση δεύτερης νίκης της Ελλάδας.
«Ο στόχος μας εξαρχής ήταν οι έξι πόντοι κι αυτό θα κυνηγήσουμε. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι, σίγουρα είναι καλό να στραβοπατούν, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε δυο νίκες τον Σεπτέμβρη και να συνεχίσουμε μετά με τον ίδιο ρυθμό, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια του Οκτώβρη. Ένα ένα όμως, πρώτα η Λιθουανία και μετά τα υπόλοιπα».

Καθιερώνεται το 4-4-2;
«Αυτό είναι θέμα προπονητή, ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα μακάρι να καθιερώνεται και να φέρνει νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.