Όλα για τη νίκη

Με ένα στόμα οι διεθνείς που βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού τόνισαν πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Αθανασιάδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος και Σπυρόπουλος μίλησαν στα ΜΜΕ.

Με ένα στόμα οι διεθνείς που βρέθηκαν σε εκδήλωση χορηγού τόνισαν πως θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ στη Βραζιλία. Αθανασιάδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος και Σπυρόπουλος μίλησαν στα ΜΜΕ.

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι διεθνείς μας σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στη Λετονία στη Ρίγα. Αυτό εξέφρασαν με δηλώσεις που έκαναν σε εκδήλωση χορηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπαν οι διεθνείς μας:

Αθανασιάδης: «Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε με την νίκη. Πάντα στην αρχή υπάρχει λίγο άγχος όμως πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα είμαστε έτοιμα για να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε πρεμιέρα σίγουρα είναι δύσκολη αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και στο πρώτο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά και στο δεύτερο».
 
Μανιάτης: «Σίγουρα ξεκινάμε τα προκριματικά του Mundial με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Λετονία και προσπαθούμε αυτές τις μέρες να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τους θέλουμε πάρα πολύ για να ξεκινήσουμε θετικά τα προκριματικά. Θέλουμε δύο νίκες κόντρα στη Λετονία και τη Λιθουανία αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι με τη Λετονία και σε αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».
 
Παπαδόπουλος: «Δε μας αγχώνει η πρεμιέρα. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να παίξουμε εδώ με τη Λιθουανία και να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Σπυρόπουλος: «Θέλουμε ξεκινήσουμε με το δεξί αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τη Λετονία. Ξέρουμε τον αντίπαλο καθώς τον είχαμε και στα προκριματικά για το Euro και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό καλύτεροι και να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.