Σίλε: «Σαν να μην έλειψε ποτέ ο Νόιερ»

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν ο Μανουέλ Νόιερ, αφού, σύμφωνα με τον Νίκλας Σίλε, επέστρεψε στις προπονήσεις πιο δυνατός από ποτέ.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν ο Μανουέλ Νόιερ, αφού, σύμφωνα με τον Νίκλας Σίλε, επέστρεψε στις προπονήσεις πιο δυνατός από ποτέ.
 
Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχασε σχεδόν όλη τη σεζόν μετά το κάταγμα στο πόδι κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μπάγερν πέρυσι.
 
Πρόλαβε όμως να επανέλθει στην αγωνιστική δράση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συμπεριλήφθηκε στην αρχική σύνθεση της Γερμανίας που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στη Ρωσία.
 
«Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όταν ο Μανού έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά από απουσία τεσσάρων μηνών και άρχισε να κάνει τη μια απόκρουση μετά την άλλη. Ηταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Η γλώσσα του σώματός του ήταν απίστευτη», εξήγησε ο Σίλε.
 
«Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και για μένα είναι σπουδαίο να τον έχω και στην Μπάγερν και στην εθνική και να του δημιουργώ προβλήματα με τα σουτ μου. Καταλαβαίνω ότι και ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν θέλει να είναι βασικός, αλλά όταν έχεις στην ομάδα σου έναν τερματοφύλακα όπως ο Νόιερ, θέλεις να παίζει εκείνος», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.