Την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ ύστερα από το 1998 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας κατάφερε να πάρει το Ιράν, με το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 95ο λεπτό.

Την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ ύστερα από το 1998 και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γαλλίας κατάφερε να πάρει το Ιράν, με το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 95ο λεπτό. 

Οι Ιρανοί ευτύχησαν να δουν τον Χατζισαφί να εκτελεί στο πρώτο δοκάρι το φάουλ που είχαν κερδίσει ένα λεπτό πριν το τέλος και του έξτρα χρόνου και τον Μπουχαμαντούζ να εκτελεί άθελά του τον τερματοφύλακά του. 

Οι δύο προπονητές επέλεξαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι με σύστημα 3-4-3, με το Μαρόκο να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να πιέζει ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Αρκετές φορές έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και από το 20ο λεπτό και μετά το Ιράν άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να δημιουργεί καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μαρόκου. 

Οι δύο ομάδες θα μπρούσαν να έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι δύο τερματοφύλακες έδειξαν σε ετοιμότητα. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μία μάχη σώμα με σώμα. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το 46 και μετά. Πολλά φάουλ στα όρια της κάρτας με αποτέλεσμα να χαλάσει το ματς και να λείπουν οι ευκαιρίες μέχρι το 79ο λεπτό με τον Ζίγιατς να απειλεί με μακρινό σουτ, το οποίο όμως το έβγαλε σε κόρνερ Μπειρανβάντ. 
Πολλές σκληρές μάχες, αναγκαστικές αλλαγές και όλα έδειχναν ότι η ισοπαλία θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα. Όμως στο 95ο λεπτό ήρθε το φάουλ του Χατζισαφί και το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ να δώσει τη νίκη στο Ιράν. 


Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ):
Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Μασούντ, Εμπραχίμι, Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά, Αζμούν
Μαρόκο (Χερβέ Ρενάρντ): Μουνίρ, Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ, Ελ Αχμάντι, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Άμπραμπατ, Χαρίτ, Ελ Κααμπί