4ος Όμιλος: Γαλλική απόδραση, ουκρανική γκέλα! (hls)

Η Γαλλία με γκολ του Γκριεζμάν πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Βοσνία, το Καζακστάν πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ουκρανία!

Η Γαλλία με γκολ του Γκριεζμάν πέρασε νικηφόρα με 1-0 από τη Βοσνία, το Καζακστάν πήρε ισοπαλία 1-1 στην Ουκρανία!

Aναλυτικά τι έγινε στον 4ο Όμιλο:

Ο Γκριεζμάν έδωσε τη λύση

Η Γαλλία πήρε κεφάλι στον όμιλο περνώντας δύσκολα με 1-0 από το Σαράγεβο.

Iστορικό το ματς για τον τερματοφύλακα των Γάλλων Ουγκό Γιορίς, ο οποίος έπαιξε για 123η φορά με την Εθνική, φτάνοντας στη δεύτερη θέση συμμετοχών στους «τρικολόρ» τον Τιερί Ανρί, με τον Λιλιάν Τουράμ (142) να είναι ο μοναδικός που έχει περισσότερες.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους πάντως να είναι καλύτεροι και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 26′, με τον Γιορίς να αποκρούει κεφαλιά του Αχμέντχοτζιτς.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Ντιντιέ Ντεσάν έριξε στο ματς τον Ζιρού αντί του Κομάν, με τον παίκτη της Τσέλσι να παίρνει θέση φορ και τον Εμπαπέ στα πλάγια. Δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, ο Λεμάρ εκτέλεσε με πάσα για τον Ραμπιό, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο αμαρκάριστος Γκριεζμάν σκόραρε από κοντά με κεφαλιά.
 

ΒΟΣΝΙΑ (Πέτεφ): Σέχιτς – Τοντόροβιτς (77′ Στεβάνοβιτς), Χατζικάντουνιτς, Αχμέντχοτζιτς, Σανίτσανιν, Κολάσινατς – Χατζιαχμέτοβιτς, Πιάνιτς, Τσίμιροτ (86′ Γκόγιακ) – Τζέκο, Κρούνιτς (86′ Πρέβλιακ).
ΓΑΛΛΙΑ (Ντεσάν): Γιορίς – Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ερναντέζ – Κομάν (59΄ Ζιρού), Πογκμπά, Ραμπιό, Λεμάρ (90′ Σισοκό) – Γκριεζμάν, Εμπαπέ.

Κολλημένη με το 1-1 η Ουκρανία!

Η Ουκρανία παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς παραχώρησε τρίτη σερί ισοπαλία με σκορ 1-1, αυτή τη φορά στο Καζακστάν, το οποίο έκανε σεφτέ στους πόντους.

Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο πήρε τα ηνία από την αρχή και στο 20′ άνοιξε το σκορ, με τον Ζιντσένκο να κάνει την κάθετη πάσα και τον Γιάρεμτσουκ να σκοράρει με φαλτσαριστό σουτ.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν πολλές ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ήδη από το πρώτο μέρος, με Γιάρεμτσουκ, Ζιντσένκο, Μοράες και Κριβτσόφ να είναι άστοχοι και τον τερματοφύλακα Ποκατίλοφ να κάνει το ματς της ζωής του.

Οι Ουκρανοί έμελλε να πληρώσουν τελικά για τις χαμένες ευκαιρίες στο 59ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να χτυπούν από το πουθενά  με σκόρερ τον Μουζίκοφ, ο οποίος σκόραρε από πλάγια θέση μετά από πάσα του Νουργκαλίγεφ.

Το Καζακστάν αμύνθηκε μαζικά στη συνέχεια και κατάφερε να κρατήσει τον πόντο παρά την πίεση των γηπεδούχων.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Σεβτσένκο): Τρούμπιν –  Κριβτσόφ, Ματιβένκο, Μιχαϊλιτσένκο – Καραβάεφ, Σίντορτσουκ (67′ Μάρλος), Ζιντσένκο, Σαπαρένκο (81′ Ντόβμπικ) – Μαλινόφσκι, Ζούνιορ Μοράες (67′ Ζούμπκοφ), Γιάρεμτσουκ.
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Μπαϊσουφίνοφ): Ποκατίλοφ – Μαρότσκιν, Μάλι, Άλιπ, Ντοσμαγκαμπέτοφ (46′ Μπιστρόφ) – Νουργκαλίεφ (87′ Τoυνγκισμπάγεφ), Μουζίκοφ – Βαλιούλιν, Αμπίκεν (46′ Βορογκόβσκι), Ταγκιμπέργκεν (46′ Οράζοφ) – Αϊμπέτοφ.

Η Βαθμολογία (Αγ., Τερμ., Β.)

1. Γαλλία 3 4-1 7
2. Ουκρανία 3 3-3 3
3. Φινλανδία 2 3-3 2
4. Βοσνία 2 2-3 1
5. Καζακστάν 2 1-3 1

Eπόμενη Αγωνιστική (1/9):

Καζακστάν – Ουκρανία

Γαλλία – Βοσνία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.