10ος Όμιλος Αρμενία – Ισλανδία 2-0: Κι όμως… 2×2 (hls)

Οι Αρμένιοι νίκησαν και στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών και είναι στην πρώτη θέση του δέκατου ομίλου. Επικράτησαν 2-0 της Ισλανδίας με γκολ των Μπαρσεγκιάν και Μπαϊραμιάν. Οι Ισλανδοί έκαναν το δύο στα δύο επίσης... στις ήττες.

Οι Αρμένιοι, μπροστά σε κόσμο, στο Ερεβάν υποδέχτηκαν τους Ισλανδούς και μπήκαν με καλή ψυχολογία στο ματς μετά την νίκη της πρεμιέρας. Η οργανωμένη ομάδα του Χοακίν Καπαρός πατούσε καλύτερα από τους αγχωμένους Ισλανδούς. 

Καλός ρυθμός, αλλά λίγες καλές φάσεις με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν αρκετά σουτ εκτός περιοχής με τον Μπαρσεγκιάν να έχει τις καλύτερες προσπάθειες σε λιγότερο από ένα λεπτό… στο 36ο και το 37ο λεπτό αλλά ο Χαλντούρσον μπλόκαρε άνετα και τις δύο φορές. 

Οι Ισλανδοί ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια εντός εστίας

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι Ισλανδοί απείλησαν πρώτη φορά αλλά ο Ούντο, κατά λάθος, έσωσε την Αρμενία μετά το σουτ του Γιόχαν Γκούντμουντσον το οποίο κατέληξε κόρνερ (49′).

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν να σκοράρουν με το πανέμορφο διαγώνιο σουτ του πιο επικίνδυνου παίκτη τους, του Μπαρσεγκιάν στο 53ο λεπτό. 

Οι Ισλανδοί ρίσκαραν και είχαν μεγάλη ευκαιρία αλλά ο Μπούντβαρσον νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα Γιουρτσένκο (58′) ενώ σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ στο 64ο λεπτό από καλή θέση.

Αντίθετα με την ροή του αγώνα οι Αρμένιοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Σε μια αντεπίθεση, ο Μπαρσεγκιάν έδωσε στον Μπαϊραμιάν ο οποίος με ντρίμπλα και διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0 (74′).

Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός έκανε το δύο στα δύο στον δέκατο όμιλο, είναι στην κορυφή και δεν έχει δεχτεί γκολ.

Οι Ισλανδοί αντιθέτως έχουν δυο ήττες σε δύο ματς χωρίς να σκοράρουν χωρίς να θυμίζουν σε τίποτα το πρόσφατο ένδοξο παρελθόν. 

Αρμενία (Χοακίν Καπαρός) : Γιουρτσένκο – Χαμπαρτσουμιάν, Χαρογιάν, Βοσκανιάν, Χοβανισιάν – Μπαρσεγκιάν, Γκριγκοριάν, Ούντο (81′ Μουραντιάν), Χακομπιάν (56′ Μπαϊραμιάν) – Μπριάσκο (64′ Καραπετιάν), Ανταμιάν (81′ Σαγκογιάν)

Ισλανδία (Άρναρ Θορ Βίνταρσον) : Χαλντούρσον – Σέβαρσον, Ίνγκασον, Άρνασον, Σκούλασον – Σίγκουρντσον (56′ Σιγκτόρσον), Γκούναρσον, Μπιάρνασον (84′ Πόλσον) – Γιόχαν Γκούντμουντσον (77′ Φριντγιόνσον), Άλμπερτ Γκούντμουντσον, Μπούντβαρσον (77′ Τροΐστασον)

3η Αγωνιστική (31/3/2021)
Αρμενία – Ρουμανία                 (19:00)
Λίχτενσταϊν – Ισλανδία             (21:45)
Γερμανία – Β. Μακεδονία         (21:45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.