4ος Όμιλος: Σοβαροί και νικητές οι Γάλλοι (hls)

Μετά το 1-1 με την Ουκρανία, οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές Γάλλοι σοβαρεύτηκαν και νίκησαν εύκολα με 2-0 στο Καζακστάν πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη τους για τον τέταρτο όμιλο. Ο Ντεμπελέ σκόραρε μετά από δυόμισι χρόνια με τους τρικολόρ.

Η Γαλλία αγωνίστηκε τελευταία φορά σε συνθετικό χλοοτάπητα το 2019 όταν επικράτησε της Ανδόρας εκτός έδρας με 4-0. Επτά παίκτες από εκείνο το ματς έβαλε στην ενδεκάδα ο Ντιντιέ Ντεσάν για το ματς με τους Καζάκους. 

Την πρώτη αγωνιστική με την Ουκρανία, ο Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στην ομάδα για πρώτη φορά μετά από 28 μήνες. Με το Καζακστάν, ήταν βασικός, η ταχύτητά του δημιούργησε πολλά προβλήματα και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό. 

Τελευταία φορά σκόραρε με την Γαλλία πριν το Παγκόσμιο κύπελλο του 2018... τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς. 

Το πάθημα – με την ισοφάριση της Ουκρανίας – έγινε μάθημα για τους Γάλλους. Έμειναν στην επίθεση και αν ήταν αποτελεσματικοί θα είχαν σκοράρει αρκετά τέρματα. Χρειάστηκαν λίγη τύχη για να σκοράρουν καθώς ο Μάλι με αυτογκόλ στο 44ο λεπτό σημείωσε το δεύτερο γκολ τους. 

Ο Ντεσάν ξεκούρασε παίκτες αρχίζοντας τις αλλαγές από το 60ο λεπτό καθώς για τους τρικολόρ υπάρχει ματς στην Βοσνία την Τετάρτη.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μόκιν ήταν εντυπωσιακός. Κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα. Έπιασε μέχρι και πέναλτι του Εμπαπέ (75′).

Πρώτη νίκη για τους Γάλλους στον δρόμο για το Κατάρ με 2-0 στο Καζακστάν.

Καζακστάν (Ταλγκάτ Μπαϊσουφίνοφ) : Μόκιν – Μπιστρόφ, Γερλάνοφ, Μάλι, Άλιπ, Βαλιούλιν (83′ Σαμορόντοφ) – Μουζίκοφ (65′ Βορογκόβσκι), Ταγκιμπέργκεν, Βασίλιεφ (88′ Αστάνοφ), Νουργκαλίγεφ (83′ Καρίμοφ)- Φέντιν (65′ Τουνγκισμπάγεφ)

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν) : Λορίς – Ντιμπουά, Ζουμά, Λενγκλέ, Ντιν – Πογκμπά (60’Ραμπιό), Εντομπελέ (82′ Σισοκό) – Λεμάρ, Μαρσιάλ (59′ Εμπαπέ), Γκριεζμάν (59′ Μπεν Γεντέρ) – Ντεμπελέ (90′ Κομάν)

3η Αγωνιστική (31/3/2021)

Βοσνία – Γαλλία              (21:45)
Ουκρανία – Καζακστάν    (21:45)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.