8ος όμιλος, Κροατία – Κύπρος 1-0: Ήττα με ψηλά το κεφάλι (hls)

Η Κροατία σημείωσε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά απέναντι στην αξιοπρεπή Κύπρο που κοίταξε στα μάτια τη φιναλίστ του περασμένου παγκοσμίου κυπέλλου (2018).

8ος όμιλος – 2η αγωνιστική – Ριέκα

Η Κροατία πήρε το πρώτο της τρίποντο στα προκριματικά απέναντι στην αξιοπρεπή Κύπρο που κοίταξε στα μάτια τη φιναλίστ του περασμένου παγκοσμίου κυπέλλου (2018). Η Κροατία σημείωσε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά απέναντι στη Κύπρο Το γκολ του Πάσαλιτς (40ο λεπτό, 1-0) έκανε την διαφορά σε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου οι Κροάτες έκαναν δέκα τελικές και η Κύπρος μόλις μία. Άτυχος ο τερματοφύλακας Δημητρίου που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 39ο λεπτό και μετά από ένα λεπτό δέχτηκε το γκολ ο αναπληρωματικός Μιχαήλ.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς προερχόταν από ήττα (1-0) από τη Σλοβενία, ενώ η ομάδα του Νίκου Κωνστένογλου είχε έρθει ισόπαλη (0-0) με τη Σλοβακία. Αήττητη παρέμεινε για 8ο σερί παιχνίδι προκριματικών στην έδρα της η Κροατία. Ο Λούκα Μόντριτς συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Κροατία (Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Τσαλέτα – Τσαρ, Λόβρεν, Βρσάλικο (46′ Γιουράνοβιτς), Μπάρισιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς (76′ Κόβασιτς), Μπρόζοβιτς, Πάσαλιτς (66′ Όρσιτς), Μπρέκαλο (66′ Βλάσιτς), Μπούντιμιρ (57′ Κράμαριτς)

Κύπρος (Κωνστένογλου): Δημητρίου (39ο Μιχαήλ), Λαϊφης (81′ Αντρέου), Κυριάκου, Σωτηρίου, Κούσουλος, Αρτιματάς (67′ Κάστανος), Ιωάννου, Τζιόνη (67′ Παπουλής), Ηλία (46′ Πιέρος Σωτηρίου), Πίτας

Βαθμολογία 8ος όμιλος μετά από δύο αγωνιστικές:

Ρωσία 6

Σλοβενία 3

Κροατία 3

Σλοβακία 1

Κύπρος 1

Μάλτα 0

Επόμενη αγωνιστική (30/3): Κύπρος – Σλοβενία, Κροατία – Μάλτα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.