10ος Όμιλος: Γερμανία-Ισλανδία 3-0, Νίκη με άρωμα Μπάγερν (vids)

Μέσα σε δέκα λεπτά τελείωσε τη δουλειά η Γερμανία, η οποία νίκησε 3-0 την Ισλανδία στο Ντούισμπουργκ κάνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέσα σε δέκα λεπτά τελείωσε τη δουλειά η Γερμανία, η οποία νίκησε 3-0 την Ισλανδία στο Ντούισμπουργκ κάνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους Γερμανούς στο 7′ να προηγούνται με 2-0 της Ισλανδίας

Το πρώτο τέρμα της ομάδας του Γιοακίμ Λεβ ήρθε μετά από μόλις δύο λεπτά: Ο Σανέ στον Κίμιχ, αυτός με κάθετη στον Γκνάμπρι, ο οποίος έστρωσε στον Γκορέτσκα και αυτός να ανοίγει το σκορ στη συνεργασία τεσσάρων παικτών της Μπάγερν Μονάχου!

Πέντε λεπτά μετά, στο 7′, οι Γερμανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους με μία ακόμα εξαιρετική κάθετη του Κίμιχ, ο οποίος βρήκε υπέροχα τον Σανέ αυτός “σέρβιρε” στον μέσο της Τσέλσι, Κάι Χάβερτζ για το 2-0. 

Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 56ο λεπτό, με τον Γκνάμπρι να βγάζει τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για να σκοράρει με σουτ έξω από την περιοχή ο Ιλκάι Γκουντογκάν

Στα άλλα ματς του 10ου ομίλου η Αρμενία κέρδισε εκτός έδρας το Λιχτενστάιν με 1-0 και αυτογκόλ του Φρόμελτ στο 83, ενώ η Ρουμανία επικράτησε 3-2 της Βόρειας Μακεδονίας με τη νίκη να έρχεται στο 85′ χάρη στο γκολ του Χάγκι. 

Οι συνθέσεις:

Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Νόιερ – Κλόστερμαν, Γκίντερ, Ρούντιγκερ, Τσαν – Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκουντογκάν – Χάβερτζ, Γκνάμπρι, Σανέ.
Ισλανδία (Άρναρ Βίνταρσον): Χάλντορσον – Σάμπστεντ, Άρνασον, Ίνγκασον, Μάγκνουσον – Γκούναρσον – Τροϊστανσον, Πάλσον, Σίγκουρτνσον (40′ Γκούντμουντσον), Μπιάρνασον – Μπόντβαρσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.