8ος όμιλος: Βαθμό η Κύπρος, νίκες για Σλοβενία – Ρωσία (hls)

Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Κύπρος μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σλοβακία. Στην Σλοβενία το γειτονικό ντέρμπι με την Κροατία. Αγχωτικό πέρασμα της Ρωσίας από τη Μάλτα. 

Με θετικό αποτέλεσμα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Κύπρος μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στη Σλοβακία. Στην Σλοβενία το γειτονικό ντέρμπι με την Κροατία. Αγχωτικό πέρασμα της Ρωσίας από τη Μάλτα. 

Κύπρος – Σλοβακία 0-0
Θετικότατη εμφάνιση από την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Αφού απέφυγαν το 0-1 στο 13΄ με επέμβαση του Δημητρίου σε πλασέ του Ρούσνακ, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους Σλοβάκους. Μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο στα τελευταία λεπτά. Στο 88΄ ο Ντουμπράβκα είχε απάντηση στην κεφαλιά του Πίτα και από το κόρνερ που ακολούθησε οι δύο παίκτες είχαν νέα μονομαχία, με τον Σλοβάκο τερματοφύλακα να διώχνει ξανά σε κόρνερ. 

Σλοβενία – Κροατία
Το γειτονικό ντέρμπι της Αρένα Στόζιτσε της Λιουμπλιάνα βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στον όμιλο. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε νωρίς στο ματς από τον Λόβριτς (15΄). 

Μάλτα – Ρωσία 1-3
Το βράδυ φαινόταν εύκολο για τη Ρωσία, καθότι και η Μάλτα είναι ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, και οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν δις στο πρώτο ημίχρονο με τους Τζούμπα (23΄) και Φερνάντες (35΄). Παρόλα αυτά  οι Μαλτέζοι μείωσαν στο 56΄ με τον Μπόνγκ και άγχωσαν τους Ρώσους: χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 90΄ για να σκοράρει το 1-3 ο Σομπόλεφ και να κλειδώσει το τρίποντο για την ομάδα του. 

Η βαθμολογία
Ρωσία 3
Σλοβενία 3
Κύπρος 1
Σλοβακία 1
Κροατία 0
Μάλτα 0
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.