Γιος Μαραντόνα σε Μέσι: “Να αποσύρεις το Νο10!” (pic)

Ο γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει ζητήσει από τον Λιονέλ Μέσι να μην φορέσει ξανά τη φανέλα με το Νο10 στη Μπαρτσελόνα, για να τιμήσει τον θρύλο της Αργεντινής.

Ο Ντιεγκίτο πέθανε την περασμένη εβδομάδα μετά από καρδιακή ανακοπή, με τον κόσμο του ποδοσφαίρου να πενθεί την απώλεια ενός από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Ακολούθησαν πολλά αφιερώματα μετά το θάνατο του Μαραντόνα, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συλλόγου του, της Ναπολι που θα μετονομάσει το γήπεδο της σε «Diego Armanda Maradona San Paolo».

Ο τεχνικός της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, προέτρεψε τη FIFA να αποσύρει τη φανέλα με το Νο10 απ΄όλες τις ομάδες και τώρα ο Ντιέγκο Σινάγκρα, ζήτησε δημόσια από τον Μέσι και τη Μπαρτσελόνα, να αποσύρουν τον αριθμό 10 προς τιμήν του πατέρα του. Έτσι όταν ρωτήθηκε από την Mundo Deportivo, αν η φανέλα με το Νο 10 μπορεί να αποσυρθεί από όλους τους συλλόγους που έπαιξε, αλλά και από την Εθνική Αργεντινής απάντησε: «Στις ομάδες όπου έπαιξε ναι, νομίζω, συμπεριλαμβανομένης και της Μπαρτσελόνα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρέπει να γίνει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.