Βραζιλία: Μπέρδεμα με τις εξετάσεις του Τέλες

Ο Άλεξ Τέλες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για τον κορωνοϊό προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για να ταξιδέψει στη Ουρουγουάη με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο Άλεξ Τέλες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για τον κορωνοϊό προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για να ταξιδέψει στη Ουρουγουάη με την Εθνική Βραζιλίας.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει να αγωνιστεί με την φανέλα της από την αναμέτρηση για το Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ Ντε Πρενς (1-2), (ήρθε από τον πάγκο αντικαθιστώντας τον Ρενάν Λόντι στις καθυστερήσεις) στη νίκη της Βραζιλίας απέναντι στη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (1-0) την περασμένη Παρασκευή (13/11).

Εν τω μεταξύ, η ομοσπονδία της χώρας, εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως ο Τέλες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν έχουν βγει αποτελέσματα νέων εξετάσεων ή πρέπει να διαγνωστεί αρνητικός προκειμένου να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ουρουγουάη.

”Ο Τέλες διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19 και κόλλησε τον ιό όσο βρισκόταν με τον σύλλογο του στο Μάντσεστερ” έγραψε η ”σελεσάο” στην ανακοίνωση


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.