Γκίνζμπουργκ: «Οι παίκτες μου πάλεψαν σαν λιοντάρια»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από την Ελλάδα δήλωσε ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ και ευχήθηκε οι ΗΠΑ να κάνουν το... καθήκον τους για να περάσει η Τσεχία στα προημιτελικά.

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, παρά την ήττα από την Ελλάδα δήλωσε ο Ρόνεν Γκίνζμπουργκ και ευχήθηκε οι ΗΠΑ να κάνουν το… καθήκον τους για να περάσει η Τσεχία στα προημιτελικά.

«Δεν πανηγυρίζουμε ακόμη, γιατί θα πρέπει να κερδίσουν οι ΗΠΑ. Ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά. Δεν έχω λόγια για τους παίκτες μου, σε κάθε ματς κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Πάλεψαν σαν λιοντάρια. Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είχαμε την απουσία του Σιλμπ κι έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ζώνες. Ξέραμε πως θα έχουμε κάποια προβλήματα, ήταν δύσκολο να παίξουμε man to man για πολλή ώρα απέναντι σε αυτούς τους παίκτες. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Ο Σατοράνσκι το τελευταίο που σκέφτεται είναι οι αριθμοί του, τον νοιάζει να κερδίζει όχι να κάνει τριπλ νταμπλ. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και ο αρχηγός μας», δήλωσε ο προπονητής της Τσεχίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.