Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι η Ιταλία

Η Ιταλία έχανε ως και με 26 πόντους από το Πουέρτο Ρίκο, αλλά σκάρωσε αντεπίθεση και έφυγε από την Κίνα με νίκη στην παράταση (94-89). Τρομερός Μπελινέλι με 27 πόντους.

Η Ιταλία έχανε ως και με 26 πόντους από το Πουέρτο Ρίκο, αλλά σκάρωσε αντεπίθεση και έφυγε από την Κίνα με νίκη στην παράταση (94-89). Τρομερός Μπελινέλι με 27 πόντους. 

Πριν συνέλθουν από τον οδυνηρό αποκλεισμό από τους «8», οι «ατζούρι» είχαν δει τους σκληρούς Πορτορικάνους να περνούν από πάνω τους για ένα ημίχρονο, φτάνοντας να προηγούνται ως με 26 πόντοςυ διαφορά και κλείνοντας το ημίχρονο κοντά στο νταμπλ σκορ: 46-26! 

Αντιμετωπίζοντας το φάσμα μιας ατιμωτικής ήττας στο φινάλε του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Σακέτι βγήκε πεισμωμένη στα αποδυτήρια, αλλά μετά από ένα δεκάλεπτο η διαφορά ήταν και πάλι ψηλά (64-50). Η μεγάλη αντεπίθεση ήρθε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν με επιμέρους 33-19 και τον Μπελινέλι… αφιονισμένο, οι γείτονες κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση, χάνοντας μάλιστα και δύσκολο σουτ στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας. 

Στην παράταση, με την ψυχολογία να είναι με το μέρος της, η Ιταλία «λύγισε» τους Πορτορικάνους και πήρε νίκη γοήτρου, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση. 

Μπελινέλι (27) και Γκαλινάρι (22) ήταν «όλα τα λεφτά» για τους νικητές, ενώ για το Πουέρτο Ρίκο ο Μπάλκμαν είχε 14 πόντους και οι Ροντρίγκεζ – Μπράουνε από 13. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.