Βαρεζάο: «Κανείς δεν μας πίστευε»

Ο Άντερσον Βαρεζάο τόνισε ότι η Βραζιλία έπαιξε με καρδιά κόντρα στην Ελλάδα, ενώ αποθέωσε τον Άτσο Πέτροβιτς για την «διάσωση» της καριέρας του.

Ο Άντερσον Βαρεζάο τόνισε ότι η Βραζιλία έπαιξε με καρδιά κόντρα στην Ελλάδα, ενώ αποθέωσε τον Άτσο Πέτροβιτς για την «διάσωση» της καριέρας του.

«Πριν από δύο χρόνια δεν είχα ομάδα, έκανα ατομικές προπονήσεις στο Κλίβελαντ, ούτε εγώ ο ίδιος ήξερα τι θα γίνει με την καριέρα μου. Ο Πέτροβιτς με βοήθησε, μου έδωσε μία ευκαιρία όταν κανείς άλλος δεν μου έδινε. Ήρθε σε εμένα και μου είπε ότι με ήθελε στην Εθνική. Αυτό μέτρησε για μένα και ήξερα ότι θα είχα τον χρόνο να βρω μία ομάδα», είπε ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Βραζιλίας επί της Εθνικής και πρόσθεσε:

«Παλέψαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χάναμε με 10-17 πόντους, αλλά είπαμε ότι δεν θα τα παρατούσαμε. Μειώσαμε τη διαφορά και μετά περάσαμε μπροστά. Όλοι έλεγαν ότι η Ελλάδα θα μας ”σκότωνε”, ότι θα χάναμε με 30 πόντους, ότι ήταν αδύνατο να κερδίσουμε. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς, αλλά ξέραμε ότι ήταν πιθανό. Κερδίσαμε γιατί είχαμε καρδιά».

Ο Βαρεζάο είναι σε αναζήτηση ομάδας καθώς δεν δέχτηκε την ανανέωση του συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές που του πρότεινε η Φλαμένγκο, αλλά τόνισε ότι δεν αγχώνεται και απολαμβάνει τις στιγμές που ζει με τη «σελεσάο»:

«Θυμάμαι στον πρώτο προκριματικό που έπαιξα με την Χιλή, ο συμπαίκτης μου Φούλβιο με ρωτούσε τι γίνεται και μου έλεγε ότι δεν ήταν λογικό να είμαι χωρίς ομάδα. Του απαντούσα ότι είχα άγχος, δεν είχα παίξει ματς 1.5 χρόνο. Τώρα είμαι στο πέμπτο μου Παγκόσμιο και βοηθάω τη Βραζιλία. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά το συναίσθημα είναι φανταστικό τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.