Ιταλία – Σερβία: ο νόμος του Γιόκιτς (video)

Με τους συνήθεις ύποπτους Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς να ξεχωρίζουν και μετατρέποντας τη ρακέτα σε απαγορευμένη ζώνη, οι Σέρβοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στην αποδεκατισμένη Ιταλία, επικρατώντας με 96-64.

Με τους συνήθεις ύποπτους Γιόκιτς και Μπογκντάνοβιτς να ξεχωρίζουν και μετατρέποντας τη ρακέτα σε απαγορευμένη ζώνη, οι Σέρβοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στην αποδεκατισμένη Ιταλία, επικρατώντας με 96-64. 

Η δεύτερη νίκη για τους Σέρβους σε ισάριθμους αγώνες στο «Ακρόπολις»  ήταν αναμενόμενη, ειδικά από τη στιγμή που στις γνωστές απουσίες των Ντατόμε – Γκαλινάρι ήρθε να προστεθεί και αυτή του Χάκετ, ο οποίος έμεινε εκτός με στομαχικές διαταραχές. 

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς, δεδομένα σοκαρισμένη από την απώλεια του Μιλοσάβλιεβιτς που υπέστη ρήξη χιαστου στο χθεσινό παιχνίδι με την Τουρκία,  δυσκολεύτηκε μόνο στην πρώτη περίοδο, όταν η απουσία επιθετικού ρυθμού την περιόρισε στους 14 πόντους (15-14). Στη συνέχεια η παρέα του Γιόκιτς εκμεταλλεύτηκε το τεράστιο πλεονέκτημα που είχε ειδικά στην γραμμή ψηλών και με επιμέρους 31-17 στην δεύτερη περίοδο πήρε διψήφιο προβάδισμα στο ημίχρονο (32-45) και ουσιαστικά αρχειοθέτησε την υπόθεση νίκη. 

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο για τους Σέρβους,  με τον Γιόκιτς να μοιάζει άνδρας ανάμεσα σε εφήβους και να τελειώνει το ματς με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 8 κερδισμένα φάουλ. 

Από κοντά και ο άστοχος από μακριά Μπογκντάνοβιτς (15π, 3/11 τρίποντα), αλλά και οι Μπιέλιτσα (13π), Μαριάνοβιτς (13π, 7ρ), Γκούντουριτς (11π). 

Για τους Ιταλούς, που περιμένουν την επιστροφή των Χάκετ, Ντατόμε και Γκαλινάρι για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, ο «παλιός» Μπελινέλι είχε 16 πόντους και ο Τζεντίλε πρόσθεσε 11. 

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 32-45, 49-69, 64-96

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.