Θα δουν …Σκόλα ή Μαραντόνα;

Οι φίλαθλοι στην Αργεντινή θα είναι στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους τους από το πρωί έως το βράδυ την Κυριακή, στην κορύφωση του «μεγαλύτερου αθλητικού Σαββατοκύριακου της σεζόν».

Οι φίλαθλοι στην Αργεντινή θα είναι στημένοι μπροστά στις τηλεοράσεις τους τους από το πρωί έως το βράδυ την Κυριακή, στην κορύφωση του «μεγαλύτερου αθλητικού Σαββατοκύριακου της σεζόν».

Έτσι τουλάχιστον το χαρακτήρισε η εφημερίδα Ole, καθώς η αυριανή αθλητική ημέρα περιλαμβάνει μεγάλες συναντήσεις που θα καθηλώσουν τους φίλους των σπορ στη χώρα.

Πρωί – πρωί για την Αργεντινή, στις 9.00 η ώρα, η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ μόλις δύο ώρες αργότερα, η Χιμνάσια υποδέχεται την Ράσινγκ για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ματς που ξεχωρίζει καθώς ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων! Μάλιστα, αν ο τελικός του μπάσκετ έχει παράταση, το…ζάπινγκ θα είναι αναπόφευκτο για τους Αργεντινούς τηλεθεατές, ανάμεσα σε Σκόλα και …Ντιέγκο.

Η δράση συνεχίζεται για τους Αργεντινούς στις 15:30 τοπική ώρα με ένα από τα πιο μεγάλα ποδοσφαιρικά ντέρμπι της χώρας, ανάμεσα σε Ροζάριο Σεντράλ και Νιούελς Όλντ Μπόις, ενώ στις 20:00 ακολουθεί το ματς ανάμεσα στη Μπόκα και την Εστουδιάντες!

Αν μη τι άλλο, οι Αργεντινοί δεν πρόκειται να βαρεθούν αύριο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.