Με γκολ του κορυφαίου της παίκτη του Κριστιάν Ασλάνι στο 68ο λεπτό η Αοβανία νίκησε στην Ανδόρα και σε συνδιασμό με την ήττα των Σέρβων στο Λονδίνο εξασφάλισε ως 2η στον 11ο όμιλο τη συμμετοχή στα πλέι οφ πρόκρισης για το Μουντιάλ

Μεγαλύτερος και πιο δύσκολος αντίπαλος απόψε για τους Αλβανούς, σε αυτή την ιστορική ευκαιρία προκειμένου να φτάσουν – για πρώτη φορά – στο κατώφλι της πρόκρισης στο Μουντιάλ ήταν εμφανώς το άγχος κι όχι τόσο οι.. ημι-επαγγελματίες – οι περισσότεροι – παίκτες της Ανδόρας!

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά ουσιαστικα, με κεφαλιά του Ντζιμσίτι στο δοκάρι στο 45’+1′!

Στην επανάληψη με περισσότερο ζήλο και γνωρίζοντας πως οι Σέρβοι ήταν πίσω στο σκορ στην Αγγλία η πίεση έγινε μεγαλύτερη και παίρνοντας “ιδέες” από καλά… “γρανάζια” όπως ο Ασλάνι, ο Χότσα και ο Ουζούνι βρήκε καλύτερες προσβάσεις προς την περιοχή των γηπεδούχων και το γκολ του Ασλάνι στο 68‘ με το οποίο πήρε τη νίκη εξασφαλίζοντας την 2η θέση στον 11ο όμιλο!