Ενόψει του αγώνα με τη Σκωτία.

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με τη Σκωτία πραγματοποίησε η Ελλάδα, με τους Τετέι, Κωστούλα και Τριάντη να είναι τα κεντρικά πρόσωπα.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς αποτελούν τις νέες κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όπως ήταν αναμενόμενο άπαντες τους καλωσόρισαν στην Εθνική ομάδα. Την ίδια στιγμή ανακλήθηκαν και επίσημα οι κλήσεις των Φώτη Ιωαννίδη και Γιάννη Κωνσταντέλια, οι οποίοι θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Όσον αφορά τώρα την προπόνηση, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αφορούσε τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες με τις ομάδες τους και έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο.