Έκπληξη Τραμπ για τον αποκλεισμό της Ρωσίας!

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι η FIFA είχε αποκλείσει τη Ρωσία –και-από τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τον Καναδά.

Αυτό εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Δεν ήξερα. Είναι σωστό αυτό;», ρώτησε ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τζιάνι Ινφαντίνο, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της FIFA επιβεβαίωσε: «Προς το παρόν, τους εμποδίζεται να παίξουν, αλλά ελπίζουμε ότι κάτι θα συμβεί και ότι θα υπάρξει ειρήνη, ώστε να μπορέσει να γίνει ξανά δεκτή η Ρωσία».

«Αυτός είναι το αφεντικό, εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτή την απόφαση. Αλλά ίσως είναι ένα καλό κίνητρο, σωστά; Θέλουμε να σταματήσουν τον πόλεμο, 5.000 νέοι σκοτώνονται κάθε εβδομάδα», κατέληξε ο Τραμπ.