Η Νορβηγία συνέχισε από εκεί που σταμάτησε τον Νοεμβριο στο Nations League. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Nations League σκόραρε μέσο όρο τρεις φορές και δεν απογοήτευσε στο στάδιο Ζίμπρου.
Η Μολδαβία δεν ακούμπησε ούτε μια φορά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως οι Νορβηγοί σκόραραν τέσσερις φορές με Ρίερσον (5′), Χάαλαντ (23′), Άσγκορντ (38′) και Σούρλοτ (43′) και καθάρισαν γρήγορα το ματς.
Οι Νορβηγοί δεν ήταν το ίδιο συγκεντρωμένοι το δεύτερο ημίχρονο και είδαν τους Μολδαβούς να απειλούν με τον Ποστολάκι (51′) που σούταρε άουτ και με τον Νικολαέσκου (56′) τον οποίο σταμάτησε ο Νίλαντ.
Ο Σόλμπακεν έκανε αλλαγές και η Νορβηγία σοβαρεύτηκε για να πετύχει το τελικό 0-5 με τον Ντούνουμ (69′).
Μολδαβία: Τσελεάντνικ – Ρεβένκο (46′ Κοζοκάρου), Κράτσουν, Μπαμπόγκλο, Μούντρακ, Ρέαμπτσιουκ – Καϊμάκοβ (87′ Μπόιτσιουκ), Μότσπαν (81′ Στινά), Ράτσα (81′ Πόσμακ), Ποστολάκι – Νικολαέσκου (65′ Μποντιστεάνου)
Νορβηγία: Νίλαντ – Ρίερσον, Άγερ, Ούστιγκαρντ (37′ Χέγκεμ), Βόλφε – Μπέργκε, Άσγκορντ (63′ Μπεργκ), Όντεγκαρντ – Σιέλντερουπ (63′ Χάουγκε), Σούρλοτ (63′ Ντούνουμ), Χάαλαντ (78′ Μπότχαϊμ)