Η θέση του Ρεγκραγκί για τους ποδοσφαιριστές και τις εθνικές τους

Για την επιλογή των ποδοσφαιριστών να αλλάζουν εθνικές ομάδες και την πορεία του με την εθνική Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ σχολίασε ο 47χρονος.

Συνέντευξη στην ισπανική «El Pais» παραχώρησε ο προπονητής της εθνικής Μαρόκο, Γουαλίντ Ρεγκραγκί, μιλώντας για τη δυνατότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές να επιλέγουν ποια χώρα θα εκπροσωπούν!

Αφορμή η φημολογία περί επιθυμίας του Μπραΐμ Ντίαθ να… αφήσει την εθνική Ισπανία για εκείνη του Μαρόκο.

«Πολλοί παίκτες αλλάζουν εθνική ομάδα επειδή αυτό είναι που αισθάνονται σωστό. Το ότι ο Λαπόρτ παίζει στην Ισπανία δεν είναι αποτυχία της Γαλλίας. Ίσως ο ίδιος νιώθει περισσότερο Ισπανός αφού στην Ισπανία εξέλιξε την καριέρα του. Γιατί ο Εμπαπέ, ενώ έχει τη δυνατότητα, δεν παίζει με το Καμερούν ή την Αλγερία, αλλά επέλεξε τη Γαλλία; Το φυσιολογικό είναι τα παιδιά να διαλέγουν τη χώρα στην οποία μεγάλωσαν. Το ίδιο ισχύει με τον Μπραΐμ Ντίαθ. Είναι 23ών ετών και καλείται να αποφασίσει ποια χώρα θα εκπροσωπήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μαγική πορεία της ομάδας του μέχρι τα ημιτελικά και την τέταρτη θέση του Μουντιάλ που διεξήχθη στο Κατάρ.

«Το γεγονός ότι το Μουντιάλ διεξήχθη σε μια αραβική χώρα, μας έκανε να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Οι παίκτες κατάλαβαν ότι έπρεπε να δουλέψουν σαν ομάδα. Ότι δεν υπήρχε χώρος για εγωισμούς. Πάντα είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το 2018 είχαμε Μπελχαντά, Μπουσουφά, Αχμάντι, Ντιράρ, Ζίγες, Χακίμι. Αλλά τότε μας έλειπε η πίστη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.