Μουντιάλ Γυναικών: Δεν πέρασε η σαουδαραβική χορηγία

Το «Visit Saudi», ο τουριστικός οργανισμός της Σαουδικής Αραβίας, δεν θα είναι μέρος του πάνελ χορηγών του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου Γυναικών, που θα διεξαχθεί φέτος στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Το ενδεχόμενο να έχουν Σαουδάραβα χορηγό δεν χαιρετίστηκε από τις δύο διοργανώτριες χώρες και ο Ινφαντίνο παραδέχτηκε ότι υπήρξαν συζητήσεις με την Visit Saudi σχετικά με το ενδεχόμενο χορηγίας του τουρνουά.

«Αλλά τελικά αυτές οι συζητήσεις δεν οδήγησαν σε συμβόλαιο», είπε ο Ινφαντίνο και πρόσθεσε ότι γι΄ αυτόν δεν θα ήταν πρόβλημα ή ασυμβατότητα να δει τη Σαουδική Αραβία να χορηγεί ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Αυτό, επειδή «η FIFA είναι ένας οργανισμός 211 χωρών και για εμάς είναι όλες το ίδιο», ανέφερε.

«Αυτό δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα μεταξύ ενός παγκόσμιου οργανισμού όπως η FIFA και του Visit Saudi. Αλλά σε αυτή την περίπτωση υπήρχε ένα διπλό μέτρο, το οποίο πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Δεν υπάρχουν προβλήματα και δεν υπάρχουν συμβόλαια. Υπάρχουν συζητήσεις και θέλουμε να δούμε πώς μπορούμε να εμπλέξουμε Σαουδάραβες χορηγούς στο γυναικείο ποδόσφαιρο γενικά, καθώς και πώς μπορούμε να εμπλέξουμε Σαουδάραβες χορηγούς στο ανδρικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ισχύει και γι΄ αυτές του Κατάρ και για τους άλλους χορηγούς από όλο τον κόσμο», τόνισε ο Ινφαντίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.