Καβάνι: “Αν με τιμωρήσουν, ο διαιτητής να μπει φυλακή!”

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Εντίνσον Καβάνι στο ενδεχόμενο τιμωρίας του επειδή κατεδάφισε την οθόνη του VAR στο Ουρουγουάη-Γκάνα.

Ο Εντίνσον Καβάνι, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με τη Γκάνα, κατεδάφισε την οθόνη του VAR, θεωρώντας υπαίτιο τον διαιτητή της αναμέτρησης για την έκβασή της. Έτσι, Η ΦΙΦΑ, εξετάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας του έμπειρου φορ.

Ο άσος της Βαλένθια μίλησε σε συνέντευξή του σε ραδιφωνικό σταθμό για αυτό το ενδεχόμενο και ήταν έξαλλος χωρίς φυσικά να έχει μετανιώσει για την πράξη του, η οποίσ σύμφωνα με τον ίδιο ήταν προϊόν της διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά είπε:

“Αν με τιμωρήσουν επειδή χτύπησα το VAR, τον διαιτητή, που μας έβγαλε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει να τον βάλουν φυλακή, επειδή αυτά τα λάθη δεν γίνεται να συμβούμ με το VAR, με όλες τις κάμερες και τους διαιτητές που έχει από πίσω.

Με ανησυχεί (μία ενδεχόμενη τιμωρία). Φυσικά και με ανησυχεί, επειδή σημαίνει πως θα αποκλειστώ από αγώνες και δεν θα μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, την χώρα μου. Με ανησυχεί. Αλλά αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν. Μπείτε λίγο στην θέση του ποδοσφαιριστή, όχι απλώς στου διαιτητή και στων άλλων, αλλά στου παίκτη για να δείτε τι συνέβη, γιατί συνέβη αυτό και γιατί τα πράγματα που συνέβησαν έγιναν έτσι.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.