Μαρτίνεθ: Σίγουρος για την επιτυχία της Πορτογαλίας και ο… Κριστιάνο

Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού μετά την ανακοίνωσή του από την Πορτογαλία!

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ορίστηκε νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/1) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (FPF).

«Εκτιμώ τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξία με την οποία έλαβε ο Μαρτίνεθ την πρόσκληση», είπε ο πρόεδρος, Φερνάντο Γκόμεζ, σε συνέντευξη Τύπου καθώς ο Μαρτίνεθ στεκόταν δίπλα του. «Είναι μια σημαντική στιγμή για την εθνική ομάδα», πρόσθεσε.

«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να εκπροσωπώ μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίε,αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη ομάδα στην ομοαπονδία, και μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας», σημείωσε ο Μαρτίνεθ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ερωτηθείς για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική ομάδα, ο νέος τεχνικός της Πορτογαλίας είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον 37χρονο.

«Θέλω να επικοινωνήσω με τους 26 παίκτες που συμμετείχαν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κριστιάνο είναι παίκτης σε αυτή τη λίστα», τόνισε ο Ισπανός.

Ο Μαρτίνεθ παραιτήθηκε από προπονητής του Βελγίου μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας ότι είχε πάρει την απόφαση να τερματίσει την εξαετή θητεία του πριν από λίγο καιρό, και θα έφευγε ακόμα κι αν οι Βέλγοι είχαν στεφθεί πρωταθλητές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.