Αλβανία: Ομοσπονδιακός προπονητής ο Σιλβίνιο

Ο Σίλβιο Μέντεζ Κάμπος Ζούνιορ, γνωστός ως Σιλβίνιο, θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας για τους επόμενους 18 μήνες.

Εως το τέλος του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Το συμβόλαιο υπεγράφη σήμερα (9/1) στα Τίρανα μεταξύ του προέδρου της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FSHF), Αρμάν Ντούκα. Ο 48ρονος Σιλβίνιο αντικαθιστά τον Ιταλό 77χρονο Εντοάρντο Ρέγια, ο οποίος καθοδήγησε την αλβανική ομάδα για τρεισήμισι χρόνια, στα οποία σημείωσε σχεδόν ισάριθμες νίκες και ήττες.
 
Ο Σιλβίνιο, παίκτης των Άρσεναλ, Θέλτα, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, έχει εμπειρία ως βοηθός προπονητή για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, την Ίντερ, Κρουζέιρο και Σπορτ Ρεσίφε πριν γίνει προπονητής της Λιόν και Κορίνθιανς.

Από την πλευρά του, ο Σιλβίνιο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα του δουλειά και δήλωσε ότι θα εργαστεί σκληρά και θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να πετύχει θετικά αποτελέσματα, αν και αναγνώρισε ότι η πρόκριση είναι ένας «πολύ δύσκολος» στόχος. Η Αλβανία θα παίξει στα προκριματικά του Euro 2024 στον 5o  όμιλο με την Πολωνία, την Τσεχία, τη Μολδαβία και τις Νησιά Φερόε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.