Άντι Μάρεϊ: Εμπνέεται από τον Λιονέλ Μέσι!

Ο Άντι Μάρεϊ, δηλώνει ενθουσιασμένος από τη «μαγική» πορεία του Λιονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αποκάλυψε ότι εμπνέεται από τον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός του ποδοσφαίρου και συνομήλικος με τον Μέσι, απόλαυσε να παρακολουθεί την πορεία της Αργεντινής στο Κατάρ. Ο Μάρεϊ ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς, αλλά παραμένει αισιόδοξος ότι μπορεί να τελειώσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο.

Ο Βρετανός τενίστας αντλεί έμπνευση από τον Μέσι: «Ήμουν πραγματικά χαρούμενος για αυτόν (Μέσι) που κατάφερε να κερδίσει τελικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν θεωρήθηκε αποτυχία το ότι δεν το είχε κάνει στο παρελθόν. Επίσης είναι 35 χρόνων και γεννήθηκε την ίδια χρονιά με εμένα. Το να βλέπεις αθλητές μετά τα 30 να είναι ανταγωνιστικοί, να αποδίδουν πολύ καλά στο γήπεδο και να κάνουν αυτό που αγαπούν είναι υπέροχο. Θεωρώ ότι μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω και να προσπαθώ να αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ», είπε ο Μάρεϊ για τον Μέσι.

Ο Μάρεϊ, πρώην Νο 1 του κόσμου, έχει κερδίσει τρία τουρνουά Grand Slam και πέντε φορές ήταν φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν. Έχει κάνει δύο μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις ισχίου από το 2017 και δεν έχει καταφέρει έκτοτε πραγματικά πολλά στην καριέρα του, αλλά έλεγε συνεχώς ένα πράγμα: «Δεν τα παρατάω εύκολα». Το 2023, ένας από τους μεγάλους στόχους του Μάρεϊ θα είναι να προχωρήσει όσο μπορεί περισσότερο σε ένα τουρνουά Grand Slam και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω και να επιστρέψει στις επιτυχίες του παρελθόντος. Με έμπνευση από Μέσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.