Λόταρ Ματέους: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι για… λύπηση»

Ο Λόταρ Ματέους έκανε καυστικά σχόλια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση του Μουντιάλ.

Ο Λόταρ Ματέους, θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου και πλέον τηλεσχολιαστής, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο για όσα έγιναν στο Μουντιάλ.

Ο 61 ετών παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τoν αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας για τη συμπεριφορά του, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως τον λυπάται.

«Με τον εγωισμό του ο Ρονάλντο κατέστρεψε την ομάδα και τον εαυτό του. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι υπήρξε τεράστιος παίκτης και φονικός εκτελεστής, όμως αυτή την στιγμή χαλάει την εικόνα του. Δυσκολεύομαι να δω το πώς μπορεί να βρει θέση σε κάποια ομάδα, οπότε κατά κάποιον τρόπο είναι πραγματικά για λύπηση. Σίγουρα ήταν η μεγάλη απογοήτευση του Μουντιάλ, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από τον Μέσι. Χαίρομαι πολύ για τον Μέσι γιατί είναι ο απόλυτος νικητής, το άξιζε γιατί προσφέρει ανεπανάληπτη χαρά στους ποδοσφαιρόφιλους με τον τρόπο που αγωνίζεται εδώ και 17-18 χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.