L’Equipe: «Άκυρο το τρίτο γκολ της Αργεντινής» (vid)

Η θέση της γαλλικής εφημερίδας για το γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι στην παράταση!

Η Αργεντινή πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα πέναλτι, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα εκ των κορυφαίων Μέσων του κόσμου, αυτό ίσως να μη γινόταν αν ο Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ, τηρούσε κατά γράμμα τον κανονισμό του παιχνιδιού στη φάση του 108′!

Όπως σημειώνει σε σχετικό δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», το γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι δε θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρξε παράβαση. Την στιγμή που σκοράρει ο 35χρονος, δύο άτομα από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής, βρίσκονται εντός του αγωνιστικού χώρου, προφανώς για να πανηγυρίσουν βλέποντας το γκολ να… έρχεται

Σύμφωνα με την σχετική διάταξη (σ.σ. παράγραφος 9 του νόμου 3), «αν, μετά την επίτευξη ενός γκολ, ο διαιτητής αντιληφθεί πριν από την επανέναρξη του παιχνιδιού, ότι ένα επιπλέον άτομο ήταν στον αγωνιστικό χώρο την στιγμή που μπήκε το γκολ, πρέπει να ακυρώσει το γκολ εάν το επιπλέον άτομο ήταν παίκτης, αναπληρωματικός, παίκτης που αντικαταστάθηκε, παίκτης που αποβλήθηκε ή αξιωματούχος της ομάδας που σημείωσε το γκολ. Το παιχνίδι πρέπει να ξαναρχίσει με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα από το μέρος όπου βρισκόταν το επιπλέον άτομο».

Η επίμαχη φάση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.