Ντάλιτς : “Το μετάλλιο ανήκει στον Μπλάζεβιτς”

Σε δηλώσεις του σε Κροατικό σταθμό μετά τον μικρό τελικό ο Ζλάτκο Νταλιτς αφιέρωσε το μετάλλιο στον Τσίρο Μπλάζεβιτς, στον προπονητή που οδήγησε την Κροατία στην τρίτη θέση το 1998.

Η Κροατία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ και ο κόουτς Ζλάτκο Ντάλιτς αφιέρωσε την επιτυχία στον παλιό Κροάτη προπονητή Τσίρο Μπλάζεβιτς.

Ο Μπλάζεβιτς αυτή την στιγμή δίνει την δική του μάχη να κρατηθεί στην ζωή καθώς βρίσκεται στην Ελβετία όπου και έχει αρχίσει θεραπεία για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στον προστάτη.

“Αυτό είναι ένα μετάλλιο για όλη την Κροατία και για όσους μας στήριξαν σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αφιερώνω αυτή την νίκη σε αυτόν που τα ξεκίνησε όλα το 1998, στον Τσίρο Μπλάζεβιτς. Δάσκαλε αυτό είναι για εσένα, εσύ τα άρχισες όλα. Λίγοι το περίμεναν. Έχουμε 18 νέους παίκτες, πέντε από το Κροατικό πρωτάθλημα. Αυτό το χάλκινο μετάλλιο έχει την λάμψη χρυσού. Όσοι ήταν καλά έπαιξαν απέναντι στο Μαρόκο. Δεν ήταν εύκολο, ήταν το έβδομο παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην πατρίδα νικητές” δήλωσε ο Ντάλιτς μετά τον αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.