Λουίς Ενρίκε: Ποιος παίκτης τον εντυπωσίασε περισσότερο στο Μουντιάλ;

Λίγες ημέρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Ισπανίας, ο πρώην πλέον τεχνικός της, ο Λουίς Ενρίκε, μίλησε για τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση και ξεχώρισε περισσότερο έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός τεχνικός λοιπόν επαίνεσε τον μέσο της Φιορεντίνα και του Μαρόκου, Σοφιαν Άμραμπατ για την απίστευτη «δουλειά» που κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 26χρονος μέσος υπήρξε ένα από τα αστέρια στο Κατάρ, διαδραματίζοντας ζωτικό ρόλο στην άνευ προηγουμένου πορεία των «Atlas Lions» στα ημιτελικά.

Το Μαρόκο έχει την πιθανότητα πια, να γίνει το πρώτο αφρικανικό έθνος που θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Άμραμπατ θα ήταν ένας από τους ήρωες αυτής της ιστορίας, καθώς είναι η καρδιά της ομάδας που χτυπά, στη μεσαία γραμμή. Μιλώντας στη ροή του προγράμματος στο Twitch.tv, ο Λουίς Ενρίκε σκέφτηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο και αναζήτησε ποιος παίκτης τον εντυπωσίασε περισσότερο.

«Ο παίκτης που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο Άμραμπατ, κάνει ένα κολασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο!».
Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για τις ομάδες που θα ήθελε να δει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Δεν θέλω να επαναληφθεί το Γαλλία-Κροατία. Θα ήταν ωραίο να κερδίσει το Μαρόκο. Νιώθω ότι χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί η ομάδα ήταν πολύ καλή. Κοιτάζω τους ημιτελικούς και δεν βλέπω κανέναν καλύτερο από εμάς. Νιώθω πολύ άσχημα για τους παίκτες. Από την πρώτη κιόλας μέρα προσπαθήσαμε να πείσουμε τους παίκτες ότι υπήρχαν πραγματικές πιθανότητες να κερδίσουμε το τρόπαιο. Στην πρώτη φάση ήμασταν σε καλό επίπεδο. Κόντρα στο Μαρόκο, ήταν δύσκολο να σκοράρουμε. Είμαι υπεύθυνος γι΄αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.