Ουαλίντ Ρεγκραγκί: «Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο!»

Ο προπονητής του Μαρόκου Ουαλίντ Ρεγκραγκί υποσχέθηκε να γράψει ιστορία, με νίκη επί της κατόχου του τροπαίου Γαλλίας, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ, την Τετάρτη.

Το Μαρόκο είχε μια ονειρική πορεία στη διοργάνωση και έγινε η πρώτη ομάδα από την αφρικανική ήπειρο που φτάνει στα ημιτελικά ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αφού επικράτησε της Πορτογαλίας, όλα είναι πιθανά. Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα και δεν το έκρυψε ούτε ο προπονητής της:

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Θα σκάψουμε βαθύτερα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αφρική, για τα αδέρφια μας στην Αίγυπτο, τη Συρία, την Τυνησία και όλες τις αφρικανικές και αραβικές χώρες. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Ρεγκραγκί.

Ο Ρεγκραγκί θέλησε να υποβαθμίσει τη συζήτηση για την ταραγμένη παιδική του ηλικία στα προάστια της Γαλλίας, αλλά είπε ότι αυτό τροφοδοτεί περισσότερο την «πείνα» του. Ο Ρεγκραγκί έζησε σε γκέτο στα προάστια της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας σε απάνθρωπες συνθήκες, που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν το πνεύμα κάθε ανθρώπου.

«Δεν θέλω να συζητήσω όλα αυτά τα πράγματα. Μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο για κάποιους ανθρώπους στη ζωή, όσο για άλλους. Αλλά αυτό είναι κάτι που με οδηγεί. Αυτό κρατά την πείνα μου ζωντανή».

«Είμαι ονειροπόλος και μου αρέσει να ονειρεύομαι. Μου αρέσει να τα κάνω πραγματικότητα. Πολλοί άνθρωποι με επέκριναν όταν μίλησα για το όνειρό μου να πάω «βαθιά» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Εάν ο κόσμος μπορεί να εμπνευστεί από αυτό, θα είναι υπέροχο και θα είμαι χαρούμενος και περήφανος», κατέληξε ο Μαροκινός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.