Εθνική Αγγλίας: Πέντε δεν προλαβαίνουν άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο

Η Αγγλία θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το 2026 για να τερματίσει τη μακρά αναμονή της για ένα δεύτερο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση στον προημιτελικό με τη Γαλλία, ηττήθηκε 2-1 και «αποχαιρέτησε» το όνειρο.

Ποιοι είναι όμως οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία σε τέσσερα χρόνια; Η Express Sport ρίχνει μια ματιά σε πέντε παίκτες που μπορεί να έπαιξαν τώρα στο τελευταίο τους Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κάιλ Γουόκερ
Ο Κάιλ Γουόκερ είχε εξαιρετική απόδοση στην αποστολή του να κρατήσει… ήσυχο τον Κιλιάν Εμπαπέ απέναντι στη Γαλλία. Ο φορ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πρώτος σκόρερ στο τουρνουά του Κατάρ με πέντε γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να προσθέσει κάποιο στο Στάδιο «Αλ Μπαΐτ». Ο Γουόκερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και εξακολουθεί να έχει μια θέση βασικού στη Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά θα είναι 36 ετών μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και είναι απίθανο να μπορεί ακόμα να προσφέρει αυτά που πρόσφερε στο Κατάρ.

Κίραν Τρίπιερ
Ένας άλλος δεξιός μπακ που θα μπει στις τελευταίες στιγμές της καριέρας του το 2026 είναι ο Τρίπιερ. Ο παίκτης της Νιούκαστλ, έπαιξε βασικός στους δύο πρώτους αγώνες της Αγγλίας στο Κατάρ, καθώς ο Γουόκερ ανάρρωνε από τραυματισμό και ήταν στον βασικό σχεδιασμό του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά τώρα είναι 32 χρόνων, η Αγγλία θα έχει σίγουρα άλλες επιλογές, οπότε δύσκολα θα εξασφαλίσει μια θέση στο αεροπλάνο για το ταξίδι στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό.

Τζόρνταν Χέντερσον
Το τέλος του δρόμου για τον Τζόρνταν Χέντερσον με τα χρώματα της Αγγλίας, δεν μπορεί να είναι μακριά. Ο 32χρονος δεν θα έχει τις δυνάμεις να ανεβοκατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να έρθει το 2026. Υπήρχαν ερωτηματικά για το αν ο Χέντερσον θα είχε ρόλο στο Κατάρ. Αλλά αφού απέτυχε να ξεκινήσει στους δύο πρώτους αγώνες, ο μέσος της Λίβερπουλ έπαιξε βασικός με την Ουαλία, τη Σενεγάλη και τη Γαλλία. Και μην κάνετε λάθος για τον ρόλο του Χέντερσον σε αυτούς τους αγώνες. Ήταν μια εκπληκτική παρουσία και τα «Τρία Λιοντάρια» θα δυσκολευτούν να αντικαταστήσουν τις ηγετικές του ικανότητες.

Κάλουμ Γουίλσον
Ο Κάλουμ Γουίλσον είχε την ευκαιρία να παίξει στο ένα και μοναδικό τυ Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο 30χρονος επιθετικός της Νιούκαστλ, ο οποίος μετράει μόνο έξι συμμετοχές με τη χώρα του, ήρθε από τον πάγκο στους αγώνες της φάσης των ομίλων με το Ιράν και την Ουαλία. Αλλά σίγουρα θα υπάρξουν νεότεροι επιθετικοί μέχρι να έρθει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και ο Γουίλσον πιθανότατα δεν θα φαίνεται πουθενά.

Κόνορ Κόουντι
Ο Κόνορ Κόουντι είναι επίσης απίθανο να συμμετάσχει σε άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σέντερ μπακ της Έβερτον, στην πραγματικότητα δεν μπήκε στο γήπεδο στο Κατάρ, αλλά συμπεριλήφθηκε στην ομάδα 26 παικτών του Σάουθγκεϊτ. Αλλά ο διεθνής στόπερ, θα νιώθει χαρούμενος αν παίζει ακόμη στην Premier League το 2026, όταν θα είναι 33 ετών. Στην Εθνική Αγγλίας φαίνεται δύσκολο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.