Πελέ: Έδωσε συγχαρητήρια στον Νεϊμάρ!

Το μήνυμα του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μπορεί η Βραζιλία να αποκλείστηκε νωρίς από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όμως ο Νεϊμάρ «έπιασε» τον Πελέ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Σελεσάο, καθώς αμφότεροι, μετρούν από 77 γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας.

Και όπως ήταν φυσικό, ο «βασιλιάς», έσπευσε να συγχαρεί τον 30χρονο μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βραζιλίας.

«Σε είδα να εξελίσσεσαι, σε ενθάρρυνα κάθε ημέρα και τελικά μπορώ να σε συγχαρώ που ισοφάρισες τον αριθμό των τερμάτων μου με την εθνική Βραζιλίας», έγραψε ο Πελέ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και πρόσθεσε:

«Και οι δύο ξέρουμε, ότι δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Το μεγαλύτερο καθήκον μας ως αθλητές είναι να εμπνέουμε. Να εμπνεύσουμε τους σημερινούς συναδέλφους μας, τις επόμενες γενιές και κυρίως να εμπνεύσουμε όλους όσοι αγαπούν το άθλημά μας. Δυστυχώς, σήμερα δεν είναι η πιο χαρούμενη ημέρα για εμάς, αλλά θα είσαι πάντα η έμπνευση που πολλοί φιλοδοξούν να είσαι. Εμαθα, ότι όσο περνά ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η κληρονομιά μας.

Το ρεκόρ μου σημειώθηκε πριν από σχεδόν 50 χρόνια και κανείς δεν είχε καταφέρει να το πλησιάσει μέχρι τώρα. Τα κατάφερες, παιδί μου. Είμαι 82 ετών, και μετά από τόσο καιρό, ελπίζω να σε ενέπνευσα με κάποιο τρόπο να φτάσεις εδώ. Περισσότερο από αυτό, ελπίζω η επιτυχία σου, να εμπνεύσει τα εκατομμύρια των ανθρώπων που σε ακολουθούν, ώστε να αμφισβητήσουν το φαινομενικά ακατόρθωτο. Η κληρονομιά σου, απέχει πολύ από το να τελειώσει. Συνέχισε να μας εμπνέεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.