Λιορίς: “Πολύ συγκεντρωμένος ο Εμπαπέ”

Ο Ούγκο Λιορίς μίλησε για τον επερχόμενο προημιτελικό με την Αγγλία, τον Εμπαπέ αλλά και τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ούγκο Λιορίς:

“Νομίζω ότι η αγγλική ομάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, ειδικά χάρη στην Πρέμιερ Λιγκ και τις ανταγωνιστικές της ομάδες. Έχω συνηθίσει να τους αντιμετωπίζω. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα από στημένες φάσεις. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όλες οι λεπτομέρειες θα μετρήσουν. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις αυτών των κομμάτων. Μπορούμε να τους βάλουμε σε μπελάδες. Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Ο Μπαπέ θα παίξει το παιχνίδι του, έχει κάνει την προετοιμασία του. Έχουμε πολύ συγκεκριμένους στόχους. Νιώθω τον Μπαπέ πολύ συγκεντρωμένο. Τίποτα δεν τον ενοχλεί από έξω. Τον νιώθω συγκεντρωμένο σε αυτό που κάνει από την αρχή του τουρνουά.

Αγγλία και Γαλλία είναι δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά έθνη. Θα είναι μια μεγάλη μάχη. Ένα τέτοιο γεγονός, ένας προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι για να απαντήσουμε στο γήπεδο σε έναν προημιτελικό, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στα ημιτελικά. Η Αγγλία έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι εδώ για να κερδίσει. Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπως θέλουν να το κάνουν όλοι οι μεγάλοι παίκτες.

Έχουμε μια αρκετά σημαντική σχέση. Γνωριζόμαστε πολύ καλά εντός και εκτός γηπέδου. Μόνο θετικά πράγματα έχω να πω γι’ αυτόν. Είναι πολύ σημαντικό πρόσωπο στην Τότεναμ και στην αγγλική ομάδα. Είναι πραγματικός ηγέτης, παράδειγμα για τους συνομηλίκους του. Πάνω από όλα είναι ένας κορυφαίος παίκτης, καθοριστικός στον σύλλογο και που έχει τη συνήθεια να κάνει τη διαφορά. Είναι γνωστό παγκοσμίως, δεν πρόκειται να το μάθουμε τώρα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.