Πορτογαλία: Αιχμές από τον Ζοσέ Φόντε προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Ζοσέ Φόντε δήλωσε πως η Πορτογαλία είναι καλύτερη χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της.

Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός της Λιλ σχολίασε την έως τώρα πορεία της ομάδας του και το θέμα που έχει προκύψει με τον Ρονάλντο. Ο έμπειρος αμυντικός φάνηκε να στέκεται υπέρ της αποχώρησης του αστέρας της ομάδας από τη Ντόχα, καθώς θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα έκανε καλό στους Ίβηρες.

Χαρακτηριστικά, ο Ζοσέ Φόντε δήλωσε για τον 37χρονο παίκτη: «Η Πορτογαλία έχει την ποιότητα να το κάνει αυτό σε κάθε ματς όμως πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, και μόνο με την παρουσία του στο γήπεδο ο Ρονάλντο κάνει τους παίκτες να παίζουν αυτόματα και ασυναίσθητα για εκείνον και να του δίνουν πάντα τη μπάλα.

Όταν δεν είναι στο χορτάρι, η Πορτογαλία παίζει περισσότερο ως ομάδα και αυτό φάνηκε απέναντι στην Ελβετία. Έπαιξαν με ρευστότητα, δεν υπήρχε κάποιο σταθερό σημείο αναφοράς, όλοι βοηθούσαν και ήταν ένα όμορφο θέαμα.

Είχαμε επιτυχίες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πολύ επιδραστικός. Ο Γκονσάλο Ράμος έρχεται να μας προτείνει κάτι διαφορετικό και είχε μία τέλεια βραδιά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για εκείνον.

Δεν μπορείς να διδάξεις έναν θρύλο όπως ο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο θα είναι πάντα Ρονάλντο και για την Πορτογαλία είναι ακόμα καλύτερο να έχει έναν παίκτη όπως εκείνον να έρχεται από τον πάγκο. Είναι ένα ακόμα πρόβλημα για τους αντιπάλους.

Ο Φερνάντο Σάντος έφερε μία πολύ ισχυρή νοοτροπία στην εθνική ομάδα. Πιστεύω ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο τίτλος που μας λείπει. Ας σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας και ας ελπίσουμε ότι θα συμβεί αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.