Πορτογαλία: Διέψευσε η ομοσπονδία τις τάσεις φυγής του Ρονάλντο

Η πορτογαλική ομοσπονδία έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα της εφημερίδα "Record", που ήθελε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει απειλήσει με αποχώρηση από την αποστολή της ομάδας στο Κατάρ.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής φέρονταν ενοχλημένος με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει στον πάγκο, στην αναμέτρηση της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φέρονταν έτοιμος να φύγει από το Κατάρ, αν δεν του δίνονταν διαβεβαιώσεις, πως δε θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στα επόμενα ματς της Πορτογαλίας, με αρχή το ματς με το Μαρόκο. Οι Ίβηρες διέψευσαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν πως ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα από τον Ρονάλντο και πως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένη και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.