Ολιβιέ Ζιρού: Παράδειγμα προς μίμηση

Σαν το παλιό καλό κρασί, ο Γάλλος διεθνής εντυπωσιάζει στα "γεράματα" και αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία

Περίμενε ως την ηλικία των 24 ετών για να παίξει στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, χρίστηκε διεθνής ένα χρόνο αργότερα και σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα των «τρικολόρ» στα 26 του. Λίγες ημέρες αφότου ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας με 52 γκολ, δικαιούται να μιλά για την αξία της υπομονής. Ο επιθετικός της Μίλαν είχε «κοπεί» από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το περσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επανήλθε ως αλλαγή του Καρίμ Μπενζεμά και τελικά βρέθηκε εκ νέου βασικός (όπως και στο Μουντιάλ του 2018), μετά τον τραυματισμό του νικητή της «Χρυσής Μπάλας».

«Αυτό το ρεκόρ μου θυμίζει τα χρόνια που πέρασαν, έντεκα χρόνια με τη Γαλλία, με πολλές καλές αναμνήσεις και κάποιες όχι τόσο καλές. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να δώσω το καλό παράδειγμα στους νεαρούς παίκτες, να τους δείξω ότι, ακόμη κι αν δεν ο δρόμος τους δεν είναι ίσιος, μπορούν να τα καταφέρουν» δήλωσε ο 36χρονος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου

«Δεν έπαιζα στο υψηλότερο επίπεδο στα 20 μου, οπότε, αν μπορώ να αποτελέσω παράδειγμα ότι όλα είναι δυνατά, θα είναι σπουδαίο. Δείχνει ότι δεν μπορείς να έχεις τα πάντα αμέσως, όπως θέλουν οι νέοι, η ανθεκτικότητα και η υπομονή είναι το κλειδί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.